Biz aşırı lavuk değil miyiz yaşlanmak için? Yaşlanmak için fazla teknolojik hissediyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu geberecek olamadan sıkma canını. Evlenemeyecek, çoluk çocuğa karışmayacak çoğu. Şimdiden televizyon kullanmayı bilen dede nine neyse biz de gelecekte onlara dönüşeceğiz.
Ben sanırım dede oldum, ne zaman bi yerde sırada dursam mutlaka kavga ediyorum tartışıyorum. Bu ay iki kere trafik şubede sırada, bir kere hastanede sırada tartıştım. Saygılar.
Tarım yaparıs
Altta 70 kiloluk gübreler var. Bi tanesi 90 kiloydu, onu taşımakta zorlandım. Parçalayınca olay oldu
Bi gübre daha var, 120 kilo hayvan. Onu parçalayalım, 20şer kilo olur öyle taşır gömeriz. Sonra ne ekelim? Biber domtis ekelim mi? Menemen yaparıs
Kıymalı omlet yapıp eppek banarız
Bence onlar senden ileride olacak. Slay cringe ay bir de bayil istersen falan dersen seninle çok dalga geçecekler eski diye :( çünkü onlar bizden daha teknolojik olacak ühü
Umarım ayak uydururuz ndndjdjdjd
Teknolojiyle büyüyen nesillerin yaşlılık algısı elbette bizden öncekilerden çok farklı olacak. Yaşlanmak dünün kalıplarına girmek değil, kendi döneminin ruhunu geleceğe taşımaktır 🧠 Yaş aldıkça o teknolojik ve dinamik haliniz kaybolmayacak, sadece torunlarıyla aynı dijital dili konuşabilen, aşırı havalı ve yenilikçi dedeler ile ninelere dönüşeceksiniz ✨ Peki seni gelecekte geleneksel bir torun torba sevgisinden en çok uzaklaştıran veya uyumsuz hissettiren şey tam olarak ne 🔍
Cevap
30Cevap
Merak etme onlar da öyleydi kasnak yuvarlandı elek oldu muhabbeti gibi 70 den sonra hep 70 yaşındaydık gibi olcaz
Nesil yetiştirmeyiz dimi?
Kalk git la nefes alıp duruyon seviyesinde bi sabır seviyesi olur
kizzz sen eli bastonlu nine olursun heee 25 böyle agrasifse 85i düşünemiyorum shshhshd
kes bebisko shshs
Ne diyor bu ya ahahahah Erkaya bak interneti yapan adam senden 1000 kat 10 bin 100 bin binlerce kat daha zeki ve bu interneti yaptı ama yaşlandı sen bir arayüz kullanınca sen mi yarattın dünyayı
Merak etme yaslanınca ne ara yaslandım birden dıycen birden bire yullenıyor o ozellık bana da 2 sene once yuklendı teknolojiden anlamıyorum Şu an birden bire gıttı bilgiler
Bu nesilde halen üreyecek kadar düşük zekalı olan varsa maden suyu şişesine oturup ölmeyi beklesin
Sayemizde insanlığın sonu gelicek dmdmmd o değilde sosyal medya bağımlısı, teknoloji düşkünü dedeler nineler cidden komik olucak, bekleyip görelim
Nine olamadan göçüp gidersiniz. Kedi nineleri sizi..
senin nesilin problemli. bizde bir sıkıntı yok
Olup napacan sanki, dünya zaten b*k çukuruna doğru gidiyor, yeni nesil geldikçe iyice işler sarpa sarıyor. En güzeli ürememek.
10 sene sonra saçların beyazlamaya başlayınca anlayacaksın. Bu arada sağ tarafta bu ayın en yükseği olarak ismin geçiyor. Sana mutlaka madalya takmalılar
Yaşlandığımızda gör nolacak
Yaşlandıkça sende yetişemeyeceksin muhtemelen en yeni teknolojilere 😀
Torunları zorbalarız işte
Niye neyiniz eskik 🤧
İnsan kendini bilmez mi
Tercihin saygım sonsuz 😄
Bizim nesil çok kötü yanı evlenen bile olmayacak
sesli guldum bu soruya smsjdmdmdk
bende ya
Ahsşjdhaşd nasıl gördüysek öyle olalım
Niye lavuk olduk anlamadım
sen süper nine olacaksın :D :D