Delirecek gibi hissediyorum ya, hislerin bu yoğunluğu ne zaman geçecek aklıma geldikçe sadece ağlıyorum mal gibiyim fısmfoek ilk her şeyimi boku bokuna da verdim
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk aylar böyle olacaksın arkadaşlarından tavsiye isteyeceksin onlar ne kadar mantıklı konuşsalar da sen onları anlamsız bulup kendi bildiğin yoldan ilerleyeceksinn yeri gelecek aramak isteyeceksin yeri gelecek stalklayacaksın
Böyle böyle alışkanlık haline getirip zamanla da bu alışkanlığından sıkılıp komple bırakacaksın
Arkadaslarımın hicbiri de bilmiyo sacma sapan bi iliski yasadım anlatamıyorum da o yüzden daha da kuduruyorum ona da yazmamak icin cabaliyorum da bilmiyom arada aglama krixim falan geliyo insallah unuturum bi sekilde
Bu yoruma bile agliyorum mesela böyle bi sefalet ndskjfkfk tesekkür ederim insallah
İlkler zihinde güçlü bir duygusal iz bırakır çünkü beyin yeni tecrübeleri çok daha derin işler 🧠 şu an hissettiğin o yoğun acı ve pişmanlık duygusu son derece insani, kendini yüklenme. Zamana izin verdiğinde bu anıların keskinliği azalacak ve sadece bir tecrübe olarak kalacak 👁️ Şu an seni en çok zorlayan şey yaşananlar mı, yoksa kendine duyduğun kızgınlık mı? ☕
Cevap
9Cevap
ben iki kişiyı bırden sevdım ılkım yok ikişerlim var
Onu nası yaptin abla ya
hayattaki en zor şeylerden biridir
Öyle deme ya :(
maalesef öyle yıllar alır yasadıklarına göre
Deliririm yıllar sürerse 3 ay falan oldu hala aklıma geldiği saniye agliyoruö mal gibi dırmrkkt lanrt olsun ya
ayrılalımı 3 ay yoksa sevgililik muddetimi
Ayrılalı
ilişki ne kadar sürelikti
1 sene
biraz zaman alır ne yasadıgına göre degişir tabi guvendigin kişilere içini dök faydası olur
Hicbi arkadasım bilmiyo ya sacma sapan bi iliskiydi o yüzden hk konusamıyorum en son chatgpt ile dertleşmistim dıdmdkmd bide tüm ilklerimi onunla yasadım opusmeden tut en seyine kadar yani ı yüzden bilmiyom Şu an imkansiz gibi geliyo
biriyle dertleş herşeyin içinde kalması canını sıkar unutmanı zorlaştırır chatgbt insan degil duygusu hissi yok o yuzden tam teselli etmez musait olunca istersen ekle beni oradan konusalım içini dökebilirsin tabi istersen
aynen ılklee hemen unutlumaz ıkıncıyı yasamadıkca
İkinciyi yaşamak istemiyosak napşcaz
aklına gelıcek
Verdiysrn unutamazsin ilkin ya o yüzden sadece
Noluyo ya
Ben de bilmiyorm
Yo degil
evet kolay değil
zordur
Evet zor
Ne kadar oldu biteli
3 ay