Karakterin olsaydı bi kişiliğin olurdu kişiliği olan insanlarda öyle önüne gelenle herşeyi yapmazdı diye düşünüyorum ama boş ver sen çok karakterli zeki bi insansındır
Önüne gelen ilemi hayatimda 3 yıl sonra birini buldum diye önüne gelenlemi oluyor hayirdir yaranmi var eskiyle :) eskinle takılı kal sen kimse sevmemis demeki seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anılarda kalır gadası
Yok be
O bir şehir efsanesi sonuncu hepsinin üzerinde oluyor
Ataerkil toplumun kadinlarda uzerinde baski olmasından dolayi bu
ya da kadına hep bir bahane çıkıyor. Özellikle geçmişinde sevgilisi olupta evliliğinde mutlu olamayanlara
Ama kisiden kisiye gorede degisiyor unutamayanda var kadin erkek farketmez
İleri gidildiyse ondan iyisini bulmadan unutulmaz o bir gerçek
Gidildi herseyi yasadik ama unuttum
Ondan iyisini bulduysan mümkün bu ancak buldun demekki
Bulmadım
E nasıl unuttun hele o ileri gittiğinizde yaşadıklarınızı zevkini falan
Unutuluyormus demeki
Bilmem ki anlamadım valla
Ya aslinda birinden hoşlanıyorum hatta platonik flört ediyoruz galiba anlamadım
Onunla tanistigimdan beri platonik olmasina rağmen 🙄canim diğer erkeklerle gorusmek istemiyor
Ondan da olabilir arzulamıyorsan onu uzak dur bence ya
Ve tanımıyorum evli mi bekarmi onu dahil bilmiyorum ismini bile bilmiyorum
Platonik zor senin işin
Onu hayal ediyor musun peki
Benimle bakışıyor acilamiyor konusmak istiyor benimle ile nasil konusucam bilmiyorumki
Cinsel cekim hissetmiyorum masum sevgi gibi ask degilde sevgi gibi
Sanal alemden konuşun derim sen onu arzuluyorsundur kesin bu kadar etkilendiysen
Sanal alemde nasil konusucam ki ismini bilmiyorum ki evlimi onu dahil bilmiyorum real ortamdan bu adam
Sevgi ise o zaman salla çocuğun değil ki o senin sen kadın o erkek yani olmaz öyle uzak dur derim hayatına bak
Uzak dur ortamlarından bence başka kişilerle takıl
Asik değilim askta hormanldir gelip geçicidir sevgi ise kalıcı ve kutsaldir
O zaman git sen açıl sen bilirsin
Nedenki?
Hayatın bir de acı gercekleriyle yüzleşmek lazım umarım burada güle oynaya anlattığıniz şeyler evlenirken problem olusturmaz.
Olusturacak sey nedir?
Demekki ilkin olmamış henüz
Herşeyi yaşadık ama
Hee demekki karakterin yokmuş. boş ver üzülme
Karakter ile ne alakası var beni sevmeyen değer vermeyen bir adami mi sevicektim
Karakterin olsaydı bi kişiliğin olurdu kişiliği olan insanlarda öyle önüne gelenle herşeyi yapmazdı diye düşünüyorum ama boş ver sen çok karakterli zeki bi insansındır
Önüne gelen ilemi hayatimda 3 yıl sonra birini buldum diye önüne gelenlemi oluyor hayirdir yaranmi var eskiyle :) eskinle takılı kal sen kimse sevmemis demeki seni
Öyle bi unutulur ki zjsnx
Kesinlikle ataerkilik uydurdugu
bir şarkı çıkar hatırlarsın :D
Aklıma bile gelmez
Kesinlikle
Her şey unutuluyor
Ben unutamadım
Demeki erkekler kendinden bilip kadinlara atiyormus
Kadın erkek meselesi değil bu
Unutuluyor
Kesinklikle