Selam,
İyi olup kötü hissetmeyi mi tercih edersiniz? Kötü biri olup iyi hissetmeyi mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
İyi olup kötü hissetmeyi mi tercih edersiniz? Kötü biri olup iyi hissetmeyi mi?

Cevap
12Cevap
Kötü olmak iyi hissettirmez bana, birileri kötü diye beni kırıp üzmeye çalışıyor, dedikodumu yapıyor diye kötü olamam.
Bugün seninle konuşurken ki gibi bizi sinir edenlere sinkaflı küfürler eder, sinirlenirim ama sonra arkamı döner hayatımı yaşamaya devam ederim.
Zaten geçti, ağzı olan konuşuyor gülüyorum ama nedir bu arkadaşlarımın sevgililerinin benimle derdi🤣🤣 Bezdummm daaaaa
Evet yaaa🤣 hepsi bekçi kesildi başımıza😀
Bana yazıyorlar 😂 bi de kendileri yazıp inanıyorlar😀
Hayal dünyasında yaşıyorlar yazık🙃
Bence kötü olmak gerçekten daha iyi hissettirmiyor, sadece bazen daha kolay geliyor. Vicdanı, empatiyi ve karşı tarafın ne hissedeceğini düşünmeyince insan kendini daha özgür ya da güçlü sanabiliyor. Ama bu rahatlık çoğu zaman kısa sürüyor; insan ne kadar kaçarsa kaçsın yaptığı şeyin ağırlığı bir yerde karşısına çıkıyor.
Melek gibi biri olduğum için kötü olmak nasıl bir şey hiç bir fikrim yok 😬
Ben kötü biri değilim, onlar iyi biri olmamı hak etmediler ajdj
kjsdfh
Kıvırmaya gerek yok olduğum gibi görünürüm iyi veya kötüyüm diyemem
İyi olup kötü hissetmem. İyi oluyorsam iyi hissetmek isterim. Bunun dışında ne varsa ortadan kaldırmayı, sorun ne ise çözmeye çalışırım.
Kötü olmak değil aslında mevzu burada. Boşvermişlik, gamsızlık, kimseye muhtaç olmama durumu, vazgeçmek rahatlatıyor psikolojiyi.
İyi olup iyi hissetmeyi tercih ediyorum. İnsanların gözünde çok ultra iyi olmayabilirim ama vicdanım elhamdülillah rahat kimseye bile isteye zarar vermedim vermem. Kim ne yaptıysa bedelini elbet bir gün öder ben ödetirim gibi düşüncem yok... He arada fazla dürüst olurum bu da can yakar belki ama o kadar
Kötü olmak tercih edilecek bişey değil. Kötü olayım desen de fabrika ayarına dönersin kısa sürede. Yüreğin de kalbin de vicdanın da kaldırmaz kötü olmayı.
İyi olunca burnumuzdan getirip pişman ettikleri için aklımız başımıza geliyo. Onlar kötü birine dönüştürüyo yoksa benim hiç içimden gelmez sdjdghd
Bazı insanlara hak ettiği gibi davranmak gerekebilir ama tamamen kötü kalpli ve kötü niyetli olmak kesinlikle yanlıştır
Sinirlenince insan farklı düşünebiliyor ama sürekli öyleyse tuhaf
Öyle insanlar var ki onlara iyi davranmak mümkün değil o ayrı konu ama onun dışında Herkese aynı tavır sergilemek normal değil bence
Bunun sebebi de karşıdaki insanların tavırları zaten
Yani bir insan özünde iyi olup kötü davranmak zorunda kalabiliyor
Çünkü Karşıdaki kişi iyi davranmayı hak etmiyor ve iyi davranan kişi de kendine haksızlık etmiş oluyor böyle bir durum var
Zorunda bıraktıkları davranışlarımız için bizi kötü ilan etmeleri çok farklı bir olay zaten. Elimde fırsatım varken yapmadığım kötülükleri bilseler, ne kadar iyi bir insan olduğuma inanır ve aksine bana saygısızlık yapmaya korkacak insanlar.. Ama sorsan kendileri mükemmeller, melekler, çok tehlikeliler, falan filan işte :)))
🙂🤞
Kesinlikle insanların nankör olduğunu kabullenmek gerekiyor
Bu şekilde her şeyi daha kolay anlayabiliyorsun
Çünkü kötü olmak bir tercih değil, çevrenin seni dönüştürdüğü kişi. Kötü iken yaptığın her eylem aslında sana yapılan darbelere karşı yaptığın bir saldiri.
Duygusal karmaşadan kaynaklı geçici hislere kapılmamak lazım 🙄
Edebiyat yapma be 😅
🤕🤐
Affedildi 😅
Artık kimsenin kotulugune karsiliksiz kalmayacigini bildiğin için. Artik kötülüğe burundugun icin yapamayacağım herşeyi yapabileceğin için. Artik kötü olduğun için. Bazen iyi olmayida özlersin ama kötü olmak sana daha özgür hissettirdiğinden ve yaptıklarından haz aldığından kötü olmak daha iyi hissettirir.
insanların sürekli beklentilerini karşılamaya çalışmaktan yorulup sadece kendi işine bakmaya başladığın an o kötü olma hissi güç veriyor, o yüzden ikinci şıkkı seçerdim
Merhaba,
İyi hissedenlerin canı cehenneme kötü olupta! 😅
Ama kavga etmek zorbaları dövmek evet iyi hissettiriyor! 😅
İnsanlık için vurmak, adalet için vurmak, iyi hissettiriyor! 😅
Kötü olmak iyi mi hissettiriyormuş, benim kalbim sıkışıyor. İyiliği, iyi biri olmaya çalışmayı tercih ederim.
İyi hisseden gerçek bir kötüdür işte. Sebebi de, vicdanının olmaması. Ben en ufak bir kötü olsam berbat hissederim. Vicdanım hiç rahat olmaz
Bir şey olmak değil kendin olmak iyi özgür hissettirir
Iyi olup kötü hissetmeyi tercih ederim.. başkasına kötü hissettirmek benlik değil..
Bilemiyorum bu duyguyu çünkü hiç kötü olmadım bebek xkjckdk
Kötülük senin kanına işlemiş ayrıca dünyaya kötü veya iyi olarak gelmiyoruz bu bizim tercihimiz yaşam bittiğinde anlarsın anyayı konyayı
Kötü olmak gerçek olmaktır
Kötülüğün ne derece olduğu önemli
İyi hissetmiyorum, suçluluk hissediyorum
İyi bir insan olarak kalmak zor olduğu için
Daha özgür hissediyorsun
Benden kötü olmaz yaaa iyilikten devam.
Ying Yang teorisi.
Hissettirmiyor
Denge.
Dengedeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kötü davranmak bazen sınır çizmenin veya kontrolü elinde tutmanın kolay yolu gibi göründüğü için sahte bir rahatlama hissi verir. Ancak bu durum geçici bir kalkandır; vicdan yükü taşımayan bir iyilik hali ise uzun vadeli iç huzur getirir. Yaşadığın hayal kırıklıkları seni bu savunma mekanizmasına yönlendirmiş olabilir mi? 🧠🔍