Selam,
Karşınızdaki insan yalancı veya değil. Konumuz bu değil. Size söylediğine mi inanırsınız yoksa gördüğünüze mi? Herkes bir şeyler yazıp çizer...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Karşınızdaki insan yalancı veya değil. Konumuz bu değil. Size söylediğine mi inanırsınız yoksa gördüğünüze mi? Herkes bir şeyler yazıp çizer...

Cevap
13Cevap
Gördüğüme daha çok güvenirim ama tek bir görüntünün de her şeyi anlatmayabileceğini bilirim. Söyleneni dinler, davranışlarla örtüşüp örtüşmediğine bakarım; ikisi çelişiyorsa sözden çok ortaya konana inanırım.
Ben başkaların söylediklerini herkese inanmam. Görmediğim duymadığım şeyleri ciddiye alması ve başkaları gidip söylemesi hiç doğru davranış değildir. Bak bu sorduğun önemli, dikkatini başkaları değil kendi özüne baksın.
Gördüğüme ve bildiğime inanırım.
Merhaba,
Kim olduğuna bağlı, eğer oysa, söylediğine inanirim. 😅
Ama o değilse gördüğüme de bakarım, fakat göz aldanır derler, istişare iyidir! 😅
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir. (SNR) 😅
Ben gözlerim kapalı yürüyen biriyim! 😅Ahanda bir anı daha geldi aklıma, askerde ktmdeyiz, ip gibi dizildik, mıntıka temizliği yapıyoruz, izmarit çöp filan, komutanımız görüpte almayan, o ç olsun dedi. 😅 Gözlerim kapalı yürüdüm hiç görmedim. 😂
Aslında ikisi de yanıltıcı olabilir hipnoz yapmak gerekir iç gözlem için ahahah işi garantiye alacaksın bu zamanda fhh ya da Uykuluyken ağzından laf alacaksın öyle tanırsın 😄
Mantıklı evet 😀
Gördüklerinin yarısına duyduklarının hiçbirine inanma demişler
Biri uydurmuş bir yerinden dkjdjd ne gördüklerime inanırım
Öncelikle inanmam... kendi gözüme ve kulagima da inanmam...
Görüp, tanımam lazım. Üstün körü bir şeye hemen inanmam ama biraz ön yargı beslerim. Onun dışında hislerim bana bir tuhaflık olduğunu fısıldarsa şaşmaz bu iş.
Çünkü inanırım
Kesinlikle kendi gördüğüme duyduğuma harmanlayıp ona karar verir ona inanırım🙂
Ben genelde kafamda kurarım. sonra gördüğümü sandığım şeye inanırım.
Söylenene inanmam zira burada şöyle bir algı var kötüleme konusunda çok iyi profesyoneller. Bizden duymaya değilde başkasından duymaya inanmaya meyilliler
Her söylenene inansam ohooo
Ben gördüğüme ve kendi kulaklarımla duyduğuma inanırım
herkes inanmak istediğine inanir
Gözümle görmediğim hiçbir şeye inanmam
Yapılan eylemlere inanıyorum
Gördüğüme..
Delile
Gördüğüm
Gördüğüme
Gördüğüne inanacaksın
gördüğüm
Gördüğümüze reis.
Açıcak bakacam
🙈🙉🙊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan psikolojisi söylenenden ziyade eylemlere odaklanmayı gerektirir 🧠. Kelimeler özenle seçilip kolayca kurgulanabilir ancak davranışlar, micro mimikler ve sergilenen tavırlar bilinçaltının gerçek yansımasıdır 🔍. Bu yüzden her zaman gördüğüme, yani eylemlerin tutarlılığına inanırım 👁️. Sözler sadece bir temenni, davranışlar ise net birer gerçektir ✨. Seni bu ikilemde bırakan, sözleri ve eylemleri çelişen biri mi oldu ☕?