Elde var sıfır, süslü püslü elinden iş gelmeyen kızlar daha şanslı
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elde var sıfır, süslü püslü elinden iş gelmeyen kızlar daha şanslı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Hanımefendi olmak kıymetinin mutlaka bilineceği anlamına gelmiyor, bazen karşındaki insan ne kadar değerli olduğunu görebilecek olgunlukta olmuyor. Bu yüzden sırf yanlış insanlar çıktı diye kendi duruşundan vazgeçmek bana doğru gelmez. Kıymet bilmeyen gider, gerçekten değer veren biri geldiğinde fark zaten belli olur.
Abi robota benziyon insanmısın
Robotum.
Hiç güleceğim yoktu 😂 yaşasın robot ve yapay zekalar 😂
🤣🤣🤣
onlar gönül eglemelik kızlar ama unutma..
Erkekler evlenirken yine hanım hanımcık, elinden iş gelen kızları seçerler.
Efendi erkek olduk da ne oldu. karaktersiz erkekler seviliyor işte.
Sende hiç bir sorun yok. Yorumlarda mutlaka bir sıkıntın vardır diyenlerin özgüvenini zedelemesine izin verme.
Sadece hanımefendi kız senin için ne demek? Yani itaatkar, uyumlu her şeye evet diyen , istemediği şeyleri karşıdaki istiyor diye yapan, kavga gürültü çıkmasın diye her şeyi alttan alan mı?
Bence iyi insan olmak altın gibi bir şey. Özellikle bu devirde. Ama iyi insan tanımını iyi yapmak lazım.
Sınırların olmalı her şeye evet diyemezsin. İnsanlar üzülmesin diye alttan alamazsın.
Kendin ol. Kendini sev ve değerini bil. Bu çerçevede hanımefendi olmaya devam et. Değerini bilecek birileri çıkacaktır. Değerinin bilinmesini sen bekleme, sen önce kendi değerini bil.
Hiç alakası yok. Başka konularda sorunların vardır. İtaatkar olman, yemek ve temizlik yapman vs bunlar güzel şeyler. Sen muhtemelen cinsel birliktelik yaşamadığın için umursanmıyorsundur. Ya da güzel, seksi bir kız değilsindir. Ya da iletişiminde bir sorun vardır. İlla ki bir eksiklik vardır sende.
Bir de adminler muhtemelen erkeklerle sorun yaşayan feminist kızlar olabilir. Hep bu tarz kadınların sorunlarını vitrine taşırken, erkeklerin sorunlarını vitrine taşımıyorlar. Ya da erkek hakları konularını vitrine taşımıyorlar. Algıda seçicilik ve taraf tutuyorlar. Bu sitenin böyle yönetilmesi doğru değil. Gag böyle yönetilmiyor
Gayette sekste iyi güzel ve çekiciyim ayrıca hamaratta biriyim ama değer bilmiyorlar diyorum ya platin sarı protez tırnak kızlar daha değerli
Saydığım şeylerden birinde mutlaka bir sıkıntın vardır. Aksi mümkün değil. Ben yıllardır bu işlerin içindeyim. Bir sürü kızla birlikte oldum. Tecübe seviyem oldukça iyi. Söylediğim şeyler senin sözlerinle değişecek şeyler değil. Özgüveninde de bir sorun olabilir ya da yukarıda saydıklarımda. Ayrıca rekabet diye bir şey de var. Sen iyi olabilirsin (ki ben sanmıyorum ama çünkü sonuçsuzluktan bu konuyu açtın, rekabetten ya da bir erkeği kaptırmaktan değil) ama şöyle bir şey de var başkaları senden daha iyi olabilir. Mesela sen ve 3 kız bir erkeği istiyorsunuzdur. Hepiniz rekabet ediyorsunuz aynı ortamda. Bu erkek hepinizi tartıyor ve içlerinizden en iyisini seçiyor. Senin iyi olman yetmiyor. Diğer kızlardan da iyi olman lazım.
Bir kızın değerini arttıran ve erkeğin gözünde daha önemli olduğu şeyler belli. Bunu flört kurucusu olduğum sayfamda da sürekli söylüyorum zaten. Bu arada erkek ve kızların istekleri birbirinden çok farklı
İçinden geldiği gibi ol hata ise hata olsun ama dersini almak adına değerlendirmiş olursun en azından. Kendini kasma kısıtlama doğru olanı sana iyi geleni ara bunu diyebilirim. Sırf karşılığı olsun diye de biri kılığında kalmamalı insan çünkü mutlaka bir yerden taşıyor o da.
Eğer İlahaki bir kusur aranacaksa bunu kime denk getirerek yapmanızda.
Ne demir eskiler hak , o hakkı olanındır.
Ancak bir konu da yaşadıklarım , gördüklerim ve tecrübe ettiğimin bir bütünü olarak söyleyebilirim ki;
Kadın kadından erkek için icazet aldığı sürece kendini hiç karşılık bulamayacağı insanlar için bitirmeye devam ediyor.
Kadın ne olursa olsun tercih edendir.
Bunu göz ardı etmeden hareket etmeli.
Hanımefendi olduğumu düşünüyorum ama yinede süslü püslüyümdür. Birkaç günlük deneyime göre mesela "çantamı taşır mısın? Bana tost mu aldın? Okul kaydımı yaptığın için teşekkürler" vb. gibi sevgilimden o kadar çok yardım istedim ki. O da yapıyor. Bence erkeğin kendi karakterinden dolayı öyle. Ben çok bir şey istemeyen biriyim ama istediğimde hemen yapar. Artık iş bilmeyen her şeyini sevgilisine yaptıran kız moduna dönüşeceğim
Süslü, elinden iş gelen, kendi ayakları üzerinde duran bir kız zaten kendi değerini biliyordur.
İstediklerini elde edemiyorsan bir bayan olarak eğer dediğin gibiysen orta segment güzellikte biriysen sorun senin iletişiminde.
Bende sorun var anladım orasını
Düzeltmekte senin elinde.
Evet deneyeceğim
Hanımefendi olduk da ne oldu? Kıymet bilmeyene ne kadar güzel davranırsan davran, yine yetmiyor. Mesele iyi olmak değil; kıymet bilen bir kalbe denk gelmek.
Altının degerini sarraf bilir Sen eger kendini sarrafa degilde eskiciye gösteriyorsan tabiki degerini bilmezler
Bence secimlerini gözden gecir
Doğru yerde durursan doğru insanı bulursun
Umarım teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
bence insanlara hak etmedikleri kadar değer verdiğimiz için öyle oluyor, fazlası zarar. net olan, kendi ayakları üstünde duran insan her zaman sonradan kıymete biniyor ama o zamana kadar çok yıpratıyorlar.
Aynı olay beyefendi erkekler için de geçerli işte. İnsan bazen huzuru değil, adrenalini; kolay olanı değil, uğraştıranı daha çekici buluyor. Değer görmek ise maalesef her zaman “iyi insan” olmakla doğru orantılı değil.
Denk gelememiş olabilirsin verdiğin sinyaller de önemli elbet duruşun halin tavrinla bakışın ciddi soğuksa ister istemez o taraklarda gözüm yok mesaji veriyor olabilirsin tabi seni tanimam dediklerim tahmin öte geçmez o ayrı
Dua et Rabbim denk getirsin. Diğer türlü nasip işi. Gönül ehliyle, sadık olanla Rabbim bir eylesin. Vakti vardır telaşlanmayın olmuyorsa imtihandır yine dert etmeyin derim
Yani sen de bu yoldan gideceksin öyle mi?
https://www.youtube.com/embed/SCAkelU_TrY100 kişiye sor hepsi hanım hanımcık olsun, adam gibi adam olsun der ama gerçek öyle değil maalesef
bu hayatta cidden mızmız olcan aşkım çantmaı taşır mısın aşkım arabayla gelir miisn böyle sürekli nazlancan uğraşmasın etmesin diye düşünmiceksin öyle olan tüm kız arkadaşlarım el üstünde
Evet kesinlikle bebek gibi davranınca onlar da bebek gibi davranıyor
Bu çağda elinden iş gelip gelmemesi önemli değil ki eşitlik ön planda. O yüzden süs püs artıya geçti.
Hakedene hakettiği gibi olacaksın. Kötüye ıyı olursan senı kullanmaya kalkar ıyıye ıyı olursan asnı baş tacı yapar
Erkeklerin kızlar kötü erkekleri seviyor, kötü olmak lazım sözünün kız versiyonu da bu oluyor işte dkfkkf
Yanlış düşünüyorsun , ne mi oldu çok şükür kötü olaylar gelmedi başına hala yasıyor ve sırtında kaldıramayacagın kadar yük yok şükğr et
yanlışsın karşındaki olgun olmadığı için ve kör olduğu için böyle oluyor
Katılıyorum. İşe yaramayan kızlar daha çok el üstünde. Çıt kırıldım kızlar
Ben haliöden memnunum değerimizi onlar belirlemez biz belirleriz
Yahu böyle yazıyorsunuz, buradan talip olup şans verin diyoruz şans verilmiyor. Sadece yazmak için mi yazıyorsunuz?
Yalnız kalmak istediğim bir dönemdeyim
Elinden iş gelip gelmemesine bakan sadece oğlan anaları. Erkekler için seksi ol yeter. 😂
Öncelik kendine ver bir başkası beni beğenir diye düşünme kendi kendini begen
Hem süslü püslü hem elinden iş gelen kızların hakkına girme de
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Kötü olsak daha mı çok seviliriz diye.
Ağır taşı ne yel alır, ne sel.
Sen efendilikten vazgeçme.
erkeklerde efendi kızlarda hanımefendi rağbet görmüyor maalesef ki herkes heyecan peşinde
İlgilendiğine ilgini açıkça söyleyeceksin. Yoksa kim nereden bilsin seni
Demek ki hanımefendi degilsin kendini öyle kandiriyorsun
Hanımefendiliği kendine oldun başkaları fark edip bunun değerini bilsin diye değil
Evet tuhaf bi şekilde bı dönem öyle davrandım ve yine evet maalesef onlar daha kıymetli 😂
çok beceriksizim ama hiç şanslı degilim ben ne oluyom😀
Allah Allah niye öyle oldu ki 😂
valla bilmiyorum 🙄
Aklıma bir video geldi de neyse söylemeyeyim 😅😂😂
Erkeği gömeceksin değer vermeyeceksin hırs yapar el üstünde tutar
Biraz yo*llu olmak lazım sanırım. Gerçekten hanımefendi kızların elinde var sıfır
Ne kadar kötü bı kelime sizin ortaminiz yalnis değer bilen insanların olduğu ortamlara girmeniz lazim
@mert_ucan 2 tane çok güzel sevilen ve hanımefendi olan arkadaşım var. Ama ben ortamımı kast etmedim. Genel gördüğümü söyledim.
Ehline denk gelemeyen her şey ziyan olur can da inci mercanda. Ehline denk gelmemişsin bu da senin suçun değil. Ama bunun için özünü de yitirme sinirlenip. Tercihlerini gözden geçir iyi gözlem analiz yap ona göre seçim yap.
Bir kişi bile değer vermedi sorun bende sanki
Olabilir. Bişi diyemem. İç muhasebesi yap bakalım.
Adam gibi adamken isleri kesatti simdi torbaciliga basladim kizlarin haddi hesabi yok bundan sonra tinere devam
Ahahahaha
😂😎
aynen fasülye kıramayan kızlara daha çok değer verdiler
Bak bende beyefendi oldum ama pek kıymetim bilinmedi. Ben senin gibi kızların kıymetini bilirim. Ama şimdi sana "Tanışabilir miyiz? " desem reddedersin, sonra da benim gibi kızların kıymeti neden bilinmiyor dersin.
Anlamadım hemcinsinizi neden kotuluyorsunuz sizde süslü olun ya
Yanlış adama denk geldik maalesef, sorun bizde değil
evet nerde beter kızlar var onlar rağbet görüyor nedense
O zaman bundan sonra hanımefendi olmak yok 😄😄
Olay efendi olmak değil ki. Eğlenceli sıkıcı olmayan ve hayatı zorlaştırmayan olmak yani. Öbür türlü sadece sahte ilişkilerin içinde bulursun kendini
Süslü püslü elimizden bir iş gelmiyor ama bizim ne hanımefendisizliğimi gördünüz?
Bu coğrafyada öyle kız tutmaz kendini gösteren kızlar prim yapar erkekler hanımefendilik değil bak nasıl güzel kızı tavladim diyeceği kızlara bakar
Peki
Ben senin gibi birini arıyorsam
Ciddi ilişki için
Efendi bir adam olarak
Sana talibim ne dersin
Cadı olsak her şeyimiz şu an dört dörtlüktü
o kadar beceriksizim ki gene sansım yok🙄
Dominant ol, kötü kız ol
Herkes kendi kıymetini kendi bilecek
Süs püs kazanacak kızlarr jdhsjf
Küçük memeli isen olur bak bizim iş kız
Bu yaşlarda tüm kızlarda aynı problemler 😂😂