Her açıklama sizce gerekli midir?

Öncelikle hayatımda olan bazı olumsuz şeylerden ötürü bu siteyi bırakma kararı almıştım. Lakin burada bazı insanların arkamdan konuştuğunu, dedikodu modunu açtığını öğrendim. Hiç çirkeflik yapmadan kötü söz etmeden bu açıklamayı yaptığımı bilmenizi isterim. İnsan önce kendine bakmalı aynanın karşısına geçip kendi içindeki çuvala bastığı kötülükleri günahları çıkarmalı gün yüzüne. Daha sonra başka bir insana laf atmalı. Yüzüme söyleyemedikleri şeyleri arkamdan çok güzel güzel çevirmeye çalışıyorlar maşallah. Bu konulara devam eden kişilerden rica ediyorum. Ne benim arkamdan konuşsun ne de başka bir şey yapsınlar. O kişiler önce konuştukları kişilere dikkat etsinler. Arkalarından vefat etmiş annesine küfür eden kişiler ile kendisine ve şahsına küfür eden kişiler ile iletişimi kessinler. O kadar hakaret eden kişiler ile konuşmasınlar. Ve kendileri burada birçok kişiye küfür hakaret ve birçok şey yaptılar. Önce bu kişiler kendilerine ve etrafındaki insanlara bakıp yola çıksınlar. Beni yargılamak özellikle bu kişilere kalmadı. Ve eğer ki ben ağzımı açarsam sonucundan ben sorumlu değilim. Herkese iyi günler dilerim. Ve bu yazının son uyarım olduğunu bilmesini isterim o kişilerin. Benim ile uğraşmak yerine hayatlarına baksınlar.

#KişilikveKarakter