Mesaj kutumda o kadar ahlaksız yazılar var ki sorsan erkekler masum ve ciddi ilişki arıyorlar he tabii tabii
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaj kutumda o kadar ahlaksız yazılar var ki sorsan erkekler masum ve ciddi ilişki arıyorlar he tabii tabii
Onların kız versiyonları da var merak etme. Bu durumda biz de kadınlar ahlaksız mı dememiz lazım yoksa bunu bir cinsiyete değil de kişiliğe bağlayıp bazı insanlar ahlaksız mı dememiz lazım. Olaya nereden hangi açıda baktığına göre gördüğün şey değişir.
Haklısın çünkü zihinlerindeki gerçek benliklerini açığa çıkartıyorlar çünkü ceza yok sınırlama yok dışlanma yok korku yok maalesef bu da erkeklerin büyük bölümünün nasıl yetiştirilemediğini gösteriyor
Ahlaksızca mesajlar gönderen bireylerin bu davranışını onaylamak elbette mümkün değil, hissettiğin öfke ve rahatsızlık son derece haklı 🧠. Ancak genellemeler yapmak, seni duru bir analizden uzaklaştırabilir. Yaşadığın bu tatsız durum tamamen o kişilerin sınır tanımayan ve saygısız tutumlarıyla ilgili 🔍. Niyetini doğru ifade eden dürüst insanlarla, bu tarz manipülatif kişileri ayırt etmek için profilinde nasıl bir filtre kullanmayı düşünürsün? ☕
Cevap
15Cevap
Herkes aynı değil be valla bak ben iki defa uzak mesafe ilişkisi yaşadım yarı yolda bırakıldım aldatıldım kimseye güvenim kalmadı
durup dururken suçlusun ama sen tahrik edilmişsin bu durumda suçlu sayılmazsın
Hepsine dersek oluruz
Valla her iki cinste var bu.
Az önce bir kadin ile konsuyorum
Sohbet normal sevmek mi sevilmek mi dedim
Seks dedi... azmis kocaman kadın 45 yaşında.
Cabim ahlak polisi olmaya gerek var mı hoş olmaysnlari ele sevdiğine ver
"Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır" sözü, filozof Friedrich Nietzsche'ye atfedilen ve kendi kendini çürüten ünlü bir mantıksal paradokstur
Ben sapık ahlaksız ve sevgi dolu biriyim 🐣
Bravo harfi harfine katılıyorum ☝️
ana baci sovmeden rahatlamam
Hee evet evet kesin canım
Boş ver herkes aynı değil
Herkes kendini bilir...
Ne olacak senin bu ilgi açlığın
sen mi diyosun bunu
Suçlu değilsin bence
Haklı oluyorsunuz
Erkekler kapatilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?