Nasılsın arkadaşlar Ben hayatımda ilk defa bir şey başardım tüm rutinlerimi yaptım ve şu anda yatağıma geçtim bu başarıyı sizinle?

Paylaşmak istedim bugün evimi sildim süpürdüm, sporumu yaptım, meditasyonumu yaptım, ders çalıştım, kelime çalışması yaptım, beslenmeme dikkat ettim, saçlarımı iki defa taradım bakım yaptım, daha doğrusu demek daha mantıklı, yani istediğim şeylerin hepsini yaptım diyebilirim ve hayatımda ilk defa bir şey başardım, çok mutluyum, gerçekten insan isteyince oluyormuş, inşallah böyle devam edeceğim, mükemmel işçilik yapmak yok, bugün sadece saate bakmadan bütün işlerimi sıraya koyarak yaptım gerçekten, çok işe yarıyormuş, geç kalkmama rağmen bütün işlerimi yaptım, şu an çok mutluyum, 19 yaşındayım bu arada

Güncellemeler
17 gü
Yaptığım şeyler sizin için saçma sapan ya da gereksiz bunu herkes yapabilir diyebilirsiniz ama bunlar benim için gerçekten çok önemli olan şeyler ilk defa bir şey başarmanın mutluluğunu yaşıyorum
Nasılsın arkadaşlar Ben hayatımda ilk defa bir şey başardım tüm rutinlerimi yaptım ve şu anda yatağıma geçtim bu başarıyı sizinle?