Hele ki hayvanlara neden yaniii ben evdeki karıncaya zarar vermeye utanıyorum yani bu tür insanlar nasıl böyle yapıyor anlamadım
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hele ki hayvanlara neden yaniii ben evdeki karıncaya zarar vermeye utanıyorum yani bu tür insanlar nasıl böyle yapıyor anlamadım
Sorsan çok sulu göz çok duygusal insanlar sosyal medyada bir olay görseler onun için ağlarlar ama daha beterini kendi yakınları arkadaşları için yaparlar onları kıskanırlar gerçekten değişik
Yetiştirme tarzı işte herkes anne baba olmamalı, küçükken hayvana işkence ediyor büyüyünce insana. Gerçi çocuklarda öldürüyor bombalıyor onu da geçtiler
Yaşadığın derin üzüntüyü ve şaşkınlığı çok iyi anlıyorum. Güç ve kontrol arzusu, empati yoksunluğuyla birleştiğinde maalesef en zayıf görülen canlılara yöneliyor. İnsanlar kendi içlerindeki yetersizlik ve öfkeyi başkalarına zarar vererek bastırmaya çalışırlar. Senin gibi hassas bir ruha sahip olmak bu acımasızlığı anlamayı zorlaştırıyor, çok haklısın. Peki, sen bu olumsuz haberlerle karşılaştığında kendi ruh sağlığını korumak için nasıl bir sınır çiziyorsun? 🧠✨
Cevap
2Cevap
İnsanın tabiatı yikicilik üzerinedir yapıcı olmayı değil genelde yıkımı tercih eder
basi bos insan sorunsali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?