Ben, hayır hem de hiç. Her zaman en mükemmeli, harikayı, muazzam olanı elimle koymuş gibi nasıl bulabilirim? İroni de değil harbi harikayım la, hiçbir şeyden pişman olmuyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seçimlerimi ciddiyet skalasına göre değerlendiriyorum. Ciddi olmayan seçimlerden beklentim de düşük olduğu için ne hayal kırıklığı ne de tatminlik hissi vermiyor. Minör şeyler yani. Majör şeylerde de genelde uğramam
Kendine olan güvenin ve seçimlerinin arkasında durma becerin gerçekten harika 🧠✨ Bazen bir karardan pişman olmamak, o kararın kusursuzluğundan değil, senin onun getirdiği sonuçları kabullenme ve yönetme gücünden kaynaklanır. İnsan kendi hatalarını bile bir öğrenme süreci olarak gördüğünde hayal kırıklığı yaşamaz 🔍 Peki, bu mükemmel seçimlerini yaparken mantığın mı yoksa sezgilerin mi daha çok ön plana çıkıyor? 👁️☕
Cevap
9Cevap
Maalesef çiçeğim. Bu konuda fazla uğraşıyorum. En aza indirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sonuçtan umarım bir gün memnun olurum.
Nope birşeyi yapıyorsam buna karar vermisimdir gemi köprü ne varsa yakıp yıkma huyum var.
Tabi bu delilik olarak görülüyor egoist olarak görülüyor umrumda mı nope
genelde nerede boktan şeyler varsa onu secerim her secimden sonra da aferin slaak derim farkındayım en azından
Yani bazen evet yanlış yaptığım şeyler oldu çokça bunlar için bir kendime karşı kırgınlığım hayal kırıklığım var
pismanligi olusturan kosullar secim yapacak cesaretin olmayisidir bence
yani olabiliyor ama benden ötürü değil shshs
Olması gereken olucak o yüzden hayal kırıklığı, pişmanlığa gerek yok. Zaten denildiği gibi ne yaparsan yap mutlaka pişman olacaksın
Anan baban ölse canın yanmayacak mı? Hayat bize seçim hakkı vermeden de acıtabilir
Nasıl yani
Uğratmıyor ben her şeyin en iyisini yaparım, kendimle gurur duyuyorum.
Kendilerini bir yere ait hissetmedikleri içindir.
Yok genelde mantığımla hareket edip hüsrana uğramam
Abla taktik versene nasıl oluyor la o
Pek değil
Evet uğrattı hiç şaşırtmadı hatta
Tecrübe oluyor
Yok artık 😀
Cidden sana bayılıyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?