İş, aşk hayatı veya arkadaşlıklar, sence nasıl seçimler yaptın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İş, aşk hayatı veya arkadaşlıklar, sence nasıl seçimler yaptın?
İş hayatımı her zaman daha geliştirmeye çalışıyorum. Memnuniyetsizliğim yok ama ilerlemek lazım. Aşk hayatım maalesef yok epey zamandır. Aşk anlamındaki yalnızlık sıkıcı oldu artık, arkadaşlarım evli oldukları için öyle eskisi gibi sık görüşmüyoruz. Vaziyet böyle
İş ve aşkı bilemem de arkadaşlıklar konusunda 10 numara seçimler yaptım. Toksikleri çıkardım, kalitelileri kaldı. Zamanında canımı çok yakan bir konu olmuştu.
Darısı iş hayatımın başına diyorum. Aşkı zaten hayatımda istemiyorum.
İş hayatımla ilgili bir seçim yaptım son zamanlarda ve gayet memnunum şu an. Zaten evden çalışıyordum ama iş yükümü büyük ölçüde azalttım. Diğer seçimlerimden dolayıda memnunum.
Evet genele bakarsak memnunum. Tabi ki olumsuz durumlar da yaşanıyor ama bunları da tolere etmemiz gerekiyor ki, iyinin bir anlamı kalsın.. Keyifli geceler.
Cevap
14Cevap
Evet hemde öyle memnunum ki geriye dönüp baktığımda pişmanlık yaşamıcak kadar...
Çok güzel bir şey bu tam bundan istiyordum 😅
Yolun başındasın dur daha.😄
Diyorsun başı böyleyse 😅 neyse
Evet seçimlerimden her zaman için memnunum. yani aslında tabi ki de insan olduğum için hatalarım var yani geçmişte keşke onu yapmasaydım diyorum ama bunun için kendimi suçlamıyorum çünkü kendimi suçlamak geçmişe götürüp o hataları tekrar yapmamaya neden olmaz yani bir işe yaramayacağı için de şu an olduğum kişi ile mutluyum.
seçimlerimden memnunum her seçimim sonsuz mutluluk güzellik getirmese de neden bunu seçtim diye hiç kızmadım kendime netice de hayata bir defa geliyoruz ve içimizden geldiği gibi yaşamalıyız diye düşünüyorum ben..
öyle de yapıyorum
İstemeden seçtiğim şeyler beni nasıl mutlu edebilir ki
Soru isteyerek seçtiğimiz şeyler. İstem dışı olanlar bence seçim değil zorunluluk
Üzücü benim de bazıları öyle oldu ve çok zor
Memnun olmasam da tecrübe oluyor her seçim, bu da kişinin karakterine yansıyor. O yüzden seçimlerimin hepsi iyisiyle kötüsüyle kabulüm, olduğum kişiden memnunum.
Evet memnunum. olmasaydım , olduğum yerde olamazdım.
Hiçbir şeyden memnun degilimn
Bu benim 😅
Hepsinden olmasa da çoğundan memnunum.
Bazılarında evet bazılarından hayır
Memnun olmasamda sorumlulugunu ali ri
Evet gayet memnunum doğru karar veren biriyim.
Bu zamana kadar hiçbir seçimimden pişman olmadım.
Çok renkliler
Güzel şeyler oldu aslında ama buruk birazda
Memnun değilim
Çoğunlukla yanlış yaparım 😂
pek doğru sayılmaz
Çoğundan evet
Evet memnunum
Hayır
Hayır
Degilimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?