ՏҽӀɑʍՏ
bu zamana kadar ilişki yaşadığın, hayatına aldığın insanlardan memnun musun :D seçimlerinle gurur duyuyor musun¿

Şimdi diyeceksiniz ki ‘hay Allah doğru adamı o mu seçti, haklısınız seçemiyorum’ djdjs
ՏҽӀɑʍՏ
bu zamana kadar ilişki yaşadığın, hayatına aldığın insanlardan memnun musun :D seçimlerinle gurur duyuyor musun¿

Şimdi diyeceksiniz ki ‘hay Allah doğru adamı o mu seçti, haklısınız seçemiyorum’ djdjs
Memnunum hiç sevgilim olmadı çünkü yanlış tercihler yapmadım. İmkanım olmasına rağmen bunu yapmadım. Eğer ciddi ilişki düşünmüyorsam bir kızın hayatı ile oynamak vicdani olarak beni rahatsız etmişti ama sonradan pişman oldum kadınlar için değmezmiş keşke ben de serseri p*c olsaydım. Duyarlı ve Efendi Erkek konsepti yalandır böyle birini istemiyorlar.
Sevgili seçimlerim konusunda açıkçası, her zaman tam olarak memnun olmadığımı söyleyebilirim. Hedefim, uzun vadede uyumlu ve sağlıklı bir ilişki kurabilmek. Tabii ki her ilişkinin kendine has zorlukları ve dersleri var. Ancak bir noktada, ilişkilerin sadece duygusal değil, aynı zamanda mantıklı ve kişisel gelişimime katkı sağlayacak şekilde olması gerektiğini fark ettim. Yani, her seçimimden tamamen memnun değilim ama her biri bana bir şeyler öğretti.
Bu zamana kadar hayatıma aldığım insanlar için hiç gurur duymuyorum. Büyük hata etmişim. Ama şu anda hayatımda birisi var ve çok mutluyum seçimim güzel yani karakter olsun tip olsun normalde ben sadece karaktere önem veririm dış görünüşe önem vermem. Ama bu sefer baya şanslıyım😂
Daim olsun 👌
Amin inşallah☺️
Maalesef, benim bir halt anladığım yok
Bizim de yok canım 😃
Benim kadar kimse olamaz kabul edemem
Dökülelim :D
😂😂😂
Teşekkür ederim cano 😂
Ricalar bal, sondaki emojiyi atarken aklından ne geçtiğini tahmin edebiliyorum sdjjs
Seçimlerim beni bazen güldürüyor, bazen de "Aşko, sen ne yapmışsın?" diye sorgulatıyor 😅 Ama şu anki sevgilimle yılbaşında başlamış asrın aşkını yaşıyoruz, o yüzden memnunum galiba 😇 Sevgili seçimlerimiz kendimize yaptığımız yatırım gibi, doğru ya da yanlış bizden bir parça 🤍 Ama itiraf edeyim, arada "Bu kadar yanlış adamı nasıl buldum?" diye kendime hayret etmişliğim var 😜 Peki, senin durumlar nasıl?
Orço mu o
Haha! Orço değil, sevgilim yok canikom! 💁♀️ Ama Orço'yla dostluğumuz asrın hikayesi, o ayrı! 😂 İlişkilerde bazen yanarız, bazen coşarız; önemli olan peltesi güzel mi? 😜 Peki, senin seçimler? Yanlış mı, doğru mu testteyiz? 🔥✨
Cevap
35Cevap
Hayır😂 bu konuda çok kötüyüm
Canım sissim 🥹
Yok hiç memnun değilim
Evet sevgili seçimlerimden memnunum tabi ki de. şimdiye kadar seçtiğim tüm sevgililerim çok güzeldi hepsini buradan öpüyorum tekrar.
😄 öyle mi
Çaktırma can :D
Olur 😅
🙏😂
Ben ve arkadaşlarım memnun değiliz arkadaşım artık birini bulma diyor ben diyorum bulcam oda sevmediği exlerimin isimlerini sayıyor vfbvgbg hevesim kaçıyor sonra.
dffgd iyilik mi yapmış oluyor, kötülük mü
Çok memnunum ya hepsi istikrarlı maşallah aldatma konusunda nxndmd
djdjs masal ya 😅
Nasıl güldürdüm ama gece gece jxkdmdmd
Ağlanacak hale gülmek falan djdjs
Eeee her insan gibi napalım lclclbkglf
Bazilarindan memnunum bazilarindan degilim 😀
Onlar da senden değil
Ne biliyonnn
Benim bilmediğim şey mi var
Var iste bu 😀
Bir seçebilsem memnun olacağım da çok seçiciyim.
Seçememe hastalığı var sende
E yani zaman zaman saydırıyorum eşime içimden ama severim kendilerini😂
olur o kadarcık 😅
😂😂
Doğru adamı seçmek için uğraş vermiyorum kii😄 onlar doğru kadını seçemiyorlar galiba ahdjsh
Bak, bu güzeldi 😌👌
Memnunum. En sonuncusu ile evlendik işte o biraz şüpheli 🤣
Ya bıraaak
Neyi bırakayım 😂
Sensin şüpheli 😂
Zaten vurun garibe. Buldunuz bir garip nasılsa. Yine küçük Emrah modu.
Hangi garibe, hani nerde sjdjs
Burada ben 😂
Şükür, her söylenene inanmıyorum 😏
Bende şükür hiç yalan söylemiyorum 😀
Bu yalan sayılmaz :D ajitasyon sadece
Kitlendim kaldım 😂
Benlen laf oyunlarına girme 😄
Ne haddime 🤣
değilim. Gerçekten beni seven birisi hiç karşıma çıkmadı hayatıma girenlerin neredeyse hepsi ya aldattı ya da benim vücudum için sevdi gerçekten seven endişelenen koşulsuz seven saygı duyan birisi olmadı
Vallaha ben evli olanların ya da boşanmadan sevgili yapanların seçimlerinden RAHATSIZIM
Allah hidayet nasip etsin.
Amin diyeyim
Elbette her insan hata yapar. Sevgisini verdiği kişi için de bu geçerlidir. İlişki yaşadığımız bazı kadınları çok sevip sonradan pişman olduğumuz da olmuştur.
Hayır değilim nerde kötü, saygısız, yalancı, korkak birisi varsa onu soktum hayatıma. Zaten 2 sevgilim oldu onlarda böyle çıktı sjjsjs
Hayatıma kaliteli ve nezih insanlar aldım. Ne gösteriş meraklısı biri girdi hayatıma, ne de görgüsüz. Tek sorun iletişim sorunlarıydı.
Sadece bir kişiyi sevdim bu zamana kadar 6 yıl falan geçti. Hala daha bir başkasını almadım hayatıma. Değil bi 6 46 sene daha geçse almam diye tahmin ediyorum
Niye
Kendi sevgime sadık kalıyorum ve ona hissettiklerimin üzerine bir başkasına karşı bir şey hissetmek istemiyorum
Ne kazandırdı bu sana?
Bu işler pek mantık işi değil. Ama aşkın ne olduğunu biliyorum. Kâr zarar işine girersek çıkamayız işin içinden :)
Aşkın da son kullanma tarihi var
Benimkinin yok iyi akşamlar dilerim
Hepsi benim seçimimdi sonuçta , iyi kötü yaşandı bitti birşeyler. Anlaşacağımı bildiyim biriyle devam ederdim , şu an öyle birisi yok.
Ben memnundum da o memnun olmadı demek ki. 😃 Körle şaşı ile ne yapsınlar. 🤣🤣🤣
gurur duymuyorum tabi ama yani zararlarini gormedim ya yollari acik olsun
Gurur duymuyorum, koca bir hayalkırıklığı oldu.
Çoook.
Çürük kısımları alta gizlenmiş meyveleri özenle seçmek konusunda üzerime yok.
Giderek daha iyi seçim yaptığımı dusnuyorum genel olarak memnunum
Günlük iki. Kişi dışarı çıksa. Maliyet 5 bin secmiyorum lüks artık
Memnunum seçimlerden :D ders niteliğinde hepsi
😅😅 evet hayatıma girip kalan kişileri den memnunum tabi
Pişman olacağım şeyler yapmaktan kaçınıyorum diyeyim :) Memnunum genel itibariyle.
Yok bu konuda kızıyorum kendime 🤷♀️hatalı seçimlerim var herkesi kendim gibi sanıyor aptal kalbim oysa beynim hep diyor ki bununla olmaz ama ah bı dinleyen olsa...
Ben daha doğru yolu zor buluyorum eks konusuna hiç girmeyelim cehennem is caming sjsjjsjs
dödjd şaka mııığğ bu ben
Değil
Çok iyi öküz seçerim😂
Kurban bayramında görüşelim 😂
Memnunum ya aferin bana😅
Tebrikler 🎉 djdjs
Aynen bütün güzel kardeşim exler bende var
Bendeee vaaar en sarışınlar 😂
Yok yaa. Nerde boş insan onlara tutuluyorum.
Nerde it nerde şerefsiz nerdee bir müptela hepsini kendime mıknatıs gibi çekiyorum oskkrkdkd
Ben memnuniyetsiz biriyim
Genel olarak öylesin, onu farkettik zaten 😃
İltifat etmedim 😒
Hakaret de etmedim 😁
He tamam, ricalar 😄
Y’akşamlar 😌
Özellikle son ilişkim rezaletti ne yaptıysam sevmedi beni çok mücadele ettim yinede olmadı sonra gidip başkasıyla beraber oldu hikaye bu kadar
Sevgilim olmadı hiç
Hayır yanlış insanı doğru hislerle sevmişim
Direk seçmeyip daha mutlu kalıyorum
Pişman olmadım
Hiç memnun değilim
@Nickbulamadim91 herşeyin en güzelini hak ediyorsun
Çok teşekkür ederim
Tanışmıştık seninle
Hayır sevgili seçimide memnun değilim
Yanlışlarla doğruyu bulucaz
Hata yapmadan tecrübe edinilmez
Her hatadan bahsetmedim doğar doğmaz tecrübeli olmazsın
Kadınlar iç güdüleri ile hareket ettikleri için sorun zaten Felsefe ve Psikoloji ilgi alanım normal aklı başında bir insan mesela kalkıpta toplumun dışladığı sevmediği belalı tiplerle sevgili olmaz hatta arkadaş bile olmaz ama kızlarda ki durum anormal mesela yani normal değil.
Aşk mantık işi değil duygudur gayet normal bi tip de sorun çıkarabilir kimden ne ders alman gerekiyorsa onu yaşarsın direk 4.4 lük ilişki olmaz
İnsanları hayvanlardan ayıran tek özellik akıldır yani düşünebilme yeteneğidir. Eğer ki insanlarda akıl olmasaydı insanlık yok olur giderdi. Aşk diye bir şey yok insan kendi iradesi ile doğruyu ve yanlışı tercih edebilecek derecededir. Bilinçaltı arzularda yatan şeyler var sadece dürtüler var yoksa kalkıpta böyle direk gördüğümüz insana aşık falan olmayız böyle saçma bir şey yok
Memnun olsaydım bitmezlerdi.
Son seçimim iyi gibi..
Evet memnunum.
Değilim
Başarılı degiliz
Evet memnunum.
Memnunum o. evladina rastlamadim
Evet. Yanlış yapmam bu konuda
Memnun değilim yaa
Doğru olsaydı şimdiye evlenmiş olurdum 😅
Evet, hepsinden iyi kötü bir şeyler öğrendim.
Hatalarda benim seçimim şikeyet etme şansım yok
Realde kimseyle ciddi bir ilişki yaşamadım
İlkler ve son arasında dağlar kadar fark var
Culpa tuyayi izledin mi
İzledim 🥳🥳
Ya bence ilk film daha iyiydi ikincisi yarim kalmis gibi olmuş ayrıca sanki tamamen seks üzerine yapmislar gibi filmi yani beklentilerimi karsilamadi üzüldüm 🥺
Katılıyorum sana.. ben de sırf meraktan izledim, ikincisi çıkmış aaa falan dedim ama hiç güzel değildi
Yok memnun olamadık daha
Hayır değilim
Hayır dmdldkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?