Alkolik ortamcı eğlenceli tehlikeli yardımsever say say bitmez 😂 yani herkes ergenlikte bir dönem bu triplere girer ama çıkarsın yani ki ben de de oldu. Bana mesela görünce komik geliyor böylelerini. Üniversite ve sonrası yaşlarda böyle tipler tuhaf.
Dün mesela kızın biri tuvalette geceler bizim diye story atmış tanımıyoruz sanki kendisini komik.
Merhaba. O beyefendi ve sakin erkekler ile hanımefendi ve sakin kadınların bile önemli bir kısmı ortamcı görünmeye çalışıyorlar ama ortamcı görünmeye çalışırken çok da sempatik geliyorlar, o yüzden laf etmiyorum.
Öyle görünmek istemiyorum. Değilim de zaten kendime yarattığım alanlarda mutluyum tehlikesizim ve bilmiyorum aksini gösterme çabası bana karakterim oturmadığını sorunlu olduğunu düşündürüyor.
İnsanların yetişkin yaşta bile bu tarz maskeler takması genellikle kabul görme ve fark edilme ihtiyacından kaynaklanır 🧠. Kendi öz değerini içsel olarak besleyemeyen bireyler, dışarıya marjinal veya tehlikeli imajlar çizerek bir ait olma çabasına girerler 👁️. Sosyal medyada sergilenen bu sahte roller, aslında derin bir yalnızlığın ve öz güven eksikliğinin yansımasıdır 🔍. Sence insanlar gerçek benliklerini göstermekten neden bu kadar korkuyorlar ✨?