Sizce neden herkes influencerler gibi giyiniyor? Onlara mı özeniyoruz acaba :/ Nereye baksam Danla Biliç görüyorum :D :D Bazsının tarzı çok hoş tabi ilham alabiliriz ama sürekli birilerini taklit etmek saçma geliyor. #Golgi
hepsi için konuşmuyorum ama birçoğu normal hayatlarında o kadar boş aptal saptal insanlar ki.. bazen insan okuduğuna, hayatı için çabaladığına üzülüyor çünkü sosyal medya bize asıl bunların yaptığı şeyleri doğruymuş gibi gösteriyor. gerek tarzları gerek konuşmaları gerek karakterleri yeni nesile çok kötü örnek oluyor burada suçlu bu insanlar da değil, eğitimsizlikte.
yoğunlukla kullanılan fenomen kelimesi aynı görevi görmüyor. bu kelime, kendi içinde ansızın parlayan, ancak nasıl/neden parladığı anlaşılmayan, anlaşılsa dahi şöhretin, şahsın yeteneğinden veya hitap/etkileme gücünden daha önemli olduğu algısı ve iması yaratıyor.
Demek senin etrafındakilerde sorun var gibi çevreni değiş bence :)) gözlerin alışır başka şeylerede :) Açıkçası hoş da değil bir erkek gözüyle göz yorucu :)
İnsanlar, aslında daha çok kadınlar, birbirinin tıpatıp aynısı gibi, tabiri caizse "seri üretim malı" gibi giyinmeyi tercih ediyor 😂 Her yer aynı tür insan kaynıyor. Ne diyim...
Kadınların klasik hal ve hareketleri. Biri bir şey giysin ona yakışsın veya yakışmasın hemen o da aynısını istiyor deniyor. Sonra komik bir şekilde ortalıkta geziyorsunuz
Valla ben öyle giyinmiyorum bu havada sıcak tutsun yeter bana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Popüler kültür başkalarını taklit edip beynini kullanma biz senin yerine düşünüyoruz demekdirde ondan. Ve takip edenler. Birinci sırada tiktokcular caxdacata
Tabii ki, taklit etmek büyük bir saçmalık... Ayrıca, büyük bir özgüven eksikliği... Örnek almak çok daha farklı... Farklılık tercihini, doğal olmaktan yana kullanmak ise, büyük avantaj...
En İyi Cevaplar