Ay normalde hiç sevmem, herkes hayatımdan çıkıp gidebilir shdjfkg ama bağlanıyorum, kök salıyorum, demir atıyorum ve bundan çok memnunum 🥹 kimsenin kimseye güvenemediği şu zamanda ben cidden ya shagshsjf
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay normalde hiç sevmem, herkes hayatımdan çıkıp gidebilir shdjfkg ama bağlanıyorum, kök salıyorum, demir atıyorum ve bundan çok memnunum 🥹 kimsenin kimseye güvenemediği şu zamanda ben cidden ya shagshsjf
Merhaba,
Hayır, hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela, her an gidebilirmiş gibi, çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar. (SNR)
Kendimi bile sektör etmiş insanım alayının canı cehenneme! 😅
Vay anasını be 😂 gidersen git ulan 😅giden sevmemiştir zaten sen gitmeyi kafana koymuşsun bir kere 😅😂😅hadi git iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit git git git 😅çay koy jdidid
Eksiden bende gitmeyecek hep kalacakmiş gibi sevdim sakalıma aklar düştü
Güven duygusunun bu kadar nadir bulunduğu bir çağda, birine veya bir yere kök salabilmek aslında çok büyük bir cesaret göstergesidir. Bağlanmaktan korkmamak ve hislerinin arkasında durabilmek senin duygusal olgunluğunu ve kendine olan öz güvenini gösteriyor 🧠✨ İnsanlar genelde incinmekten korktuğu için kaçar, sen ise hissetmeyi seçmişsin. Peki, seni bu süreçte en çok güvende hissettiren ve bu demiri attıran şey tam olarak ne oldu? 👁️☕
Cevap
9Cevap
Bağlanmaktansa bağlamayı tercih ederim
Bağlanmamaya çalışıyorum
Belki bağlanmak istiyoruzdur ama korkuyoruzdur sfdghs
Bağlanma huyu yok bende. Kişiye eşyaya ortama vs bağlanmam hiç
Bana boyle baglama falan seyler demeyin neyse öhö. Yok yani korkmam oyle seylerden😀
Bağlanmak gibi bir korkum olmadı işin aslı bu yüzden ben pek bir şey diyemiyorum
Çok fazla var. Bu yüzden hep tetikte olup tüm ilişkilerimi bozuyorum sjsj
Bağlanma korkum yok bağlanmıyorum
Uzak durmak tercihim
İleri düzey yaşarım hep uzak kaldım o yüzden :D
tam bağlanıcam diyorum kırbaç savuruyor
Kolay vazgeçerim
Bağlanmak istiyorum
Yaşamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?