En dindar aileden çıkıp tarikatlardan gelen birisiyim bir gram inancım kalmadı ateistler elimdeki tek hayatın bu olduğunu farkına varmamı sağladı bir de gerçekten dinden çıktıktan sonra sanki sırtından bir yük kalkıyor
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte doğru yolu bulan bir genç kardeşimiz daha. 😅 Fakat belki ateistler değil deistler haklıdır veya benim gibi agnostikler, belki de panteistler yani doğrudan ateistler haklıysa biz boşa düşüyoruz, nonteistler diye genellemen daha mantıklı bence. 😅
Aslında o kadar çok yazmak istediğim şey vardı ki... Açıklamayı okuduktan sonra sorunun sende olmadığını anladım ondan yazmadım... Hayırlısı olsun ne diyek...
İnanç dünyandaki bu köklü değişim, zihninde büyük bir zihinsel yükün hafiflemesine ve kontrol duygusunun sana geçmesine yol açmış 🧠 Geçmişte fanatikçe savunduğun düşüncelerden tamamen farklı bir noktaya gelmek, aslında kendi sorgulama sürecini cesurca tamamladığını gösteriyor. İnsan, sınırlarını kendi çizdiği bir hayatta çok daha özgür hissedebilir ✨ Peki, bu yeni farkındalıkla birlikte hayatında ilk değiştirdiğin şey ne oldu? 🔍
Cevap
3Cevap
Bunu ben de yasadim. Zaten hicbir zaman ictenlikle benimseyemedim bana ogretilen dini ve bir gun kendime karsi neye inanip inanmadigim hakkinda durust olmaya karar verdim ve artik daha mutluyum. O kadar rahatlamistim ki.
Yani bizimkilerde oyleydi verdiler 15 yasinda kuran kursune tarikata ben internete gordugum bazi ateistler sayesinde farkina vardim
Hayir demek istedigim zaten zorla tarikata ve kurslara gonderilmis biri olarak ateistler benim uyanmami sagladi bu kadar erken yasta bu dinden uyandigim icin mutluyum
Merhaba. Bütün dinler insan yapımıdır, özgürlüğe hoş geldiniz. ⚛️⚛️⚛️🦅🦅🦅
Neden peki
Dini siyasete bulaştırdıklarını gördükten sonra araştırmaya başladım böyle oldu
Hım
Peki şimdi hangi taraftasın
Ben şu an hicbir dine inanmıyorum gercekten söylüyorum kafam o kadar rahatki
Peki
Ölümü hatırla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?