Siz ne düşünüyorsunuz bence aşk gerçekçi bir duygu değil
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Aşka düşmedim... bilmiyorum
İllüzyon falan değil ama aşk diye bir şey de yok. Sadece birden fazla hormonun salgılanıp, karmaşık duygu uyandırmasına konan isim
Mesela korktuğunda adrenalin salgılarsın ve şu anda korktum diyebilirsin ama aşık olduğunu sandığında birden fazla şey hissedersin ve aradan bir duyguyu seçmek imkansız olur.
Aşkı erkek ve kadın yaratıyor uyumları düşünce yapıları birbirlerinin eksik yanlarını tamam lla gibi falan ama asıl başlangıç saygı sevgi ile başlıyor zamanla aşk oluşuyor bazıları aşka alışkanlık diyor bazıları özlem bazılarıda ruhun bedende kendini buluşu
Yalan dostum ask diye bir sey yok. Ask dedigin 3 gunluk eglence. Bilemedin 5 gun sursun. Kapilipta surunen cok.
Ask biraz palavradir. Biraz da hasna fisna. Biraz da yalandandir sevmek birisini omur boyu. Platonik ama degmez ona yazik sana. Aslinda hepsi yalan, yalan dolan her sey yalan.
şarkıdaki gibi
https://www.youtube.com/embed/3-VFxuSlmSgGerçek aşkı neredeyse kimsenin bulacağını sanmıyorum karşılıklı çok zor çünkü
Karşılıklı oldu mu çokta aşk olmuyor işte. Aşk bir yerde deli gibi isteyip kavuşamama oluyor. Kavuşuldu mu aşk bitiyor.
Rahatsız etmeden son cevabı verip çıkayım. Aşk diye bir şey var evet. Bizzat kendim yaşadım. Bundan 20 yıl kadar önce. İnsana her şeyi yaptırabilir. Ben genelde genç yaşta olur. İlerleyen yaşlarda aşk değil birliktelik oluyor. Ayrıca insan hayatında bir kere aşık olur. Sonrakiler aşk değildir. Ve evet bu zamanda aşk dedigimiz şey sadece belden aşağı sahip olma duygusu. İyi geceler.
herkes mantık ilişkisi yapıyor ne sevdiğim beni sevdi ne de seveni ben sevdim zor bence
Hormon, illüzyon ama aynı zaman da gerçek kendimiz somutlaştırıyoruz
Aşk eski bir yalannn
Adem havvadan kalan
Leyla Mecnun oldum
Kuş oldum sana uçtum
Al beni güzel omuzlarına
Yaban ellerde soldum
Sensin benim suyum
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
😀😀😀😀😀😀😀
Profil resmindeki küçük kulak doktorları özel tedavi uygularım canim
Senin fotoğraf gibi aşk
Yani sahte 🕶️
Aslinda o kimyasal bir reaksiyon bence
Gerçekçiymiş maalesef
Aşka düşmeden bilemeyiz
aşk haram bakışın cezasıDırr
Var ama denk gelirse ve geçici bir hevesten ibaret
tüm dünya illüzyonda😂😂
Bilmiyorum leyla 😄
Aşk gerekli yere yönlendirilince değerlidir
Karşiliksiz sevgi yok o yuzden aşk yalan
Aşk gerçek tabikide ama bulmak yalan
Aşk nedir sence?
Yalan hepsi
Var tabiki
Varerrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkı tamamen bir illüzyon olarak görmek, kalbin kendini koruma mekanizması olabilir 🧠 Zihnin salgıladığı hormonlar ve nörolojik süreçler bilimsel bir gerçek ama o kimyayı belirli bir insanla hissetmek kesinlikle illüzyon değil. Yaşadığın olumsuz tecrübeler mi seni bu düşünceye itti, yoksa çevrendeki sahte ilişkileri izlemek mi 🔍✨