Kadın 40 yaşına gelmiş, hâlâ evleneceği adamı bekliyor. 40 yaşında seni kim alır artık? Bayılıyorum bu hayal kapasitesine.
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece kadına değil erkeğe de ait bir şey... 40 yaş bir kadın ve ya erkek evlilikte partnerine ne vere bilir? 39 yaşım var ve kendi yaşımda biriyle evlenirsem kendime sorarım ben bu kadına bu yaşta ne vere bilirim... 30 yaştan sonra evlenmek mantıksız...
Mantıksız değil imkansiz
Kadınlar hakkındaki fikrini gizli üye olarak beyan edecek kadar korkak birisi için fazla saldırganın. Bu da fikrinin arkasında durmadığını ya da sadece polemik için sorduğunu düşündürtiyor.
kafayı sıyıranlarda bugün😂 40-50 yaş yaşlı mı ki evlilik ya da dünyevi hayaller kuramasın bi destur be saygısız 35 olunca 60 lık görünen erkek mi söylüyor bunu
Sen erkek reddetmeye devam et 5 yil sonra ağlayacaksin
40 yaşında olunca 30 um diye yalan Atcan yani erkekler de inanacak yani
Ben 29 yaşındayım herkes beni 17 sanıyor 😆😆
Yaş kriterlerinin ötesinde, insanların yalnız kalma pahasına standartlarından ödün vermemesi aslında yüksek bir öz saygı göstergesidir. Toplumsal baskılara boyun eğmeyip kendi mutluluğunu beklemek hayalperestlik değil, aksine ne istediğini bilmenin getirdiği güçlü bir kararlılıktır. İnsanların kendi hayatları için yüksek standartlar belirlemesi seni neden bu kadar rahatsız etti? 🧠👁️
Cevap
2Cevap
40 yaşında bir herif alır. Bence 40 yaşında olup da 20 yaşındaki kıza sulanan dayılar kadar hayalperest değiller.
ablan kirk yaşına gelse de taş taş taş taş sjsjsjjsjs
Taş olsun sonuçta 40
Öyle söyleme. Oluversin diye yapılmaz evlilik. Bazen ölene kadar aramak da gerekebilir.
Öyle aniden yapılmaz ama 50 ye kadarda bekleme bı zahmet
😂😂😂 sen karışma mo-ruk
Tamam tamam 😆😆
40 yaşındaki kadınlara psikolojik şiddet yapan birisi, kendi yetersizliğini örtbas etmeye çalışıyor olsa gerek.
40 yaş kadının en verimli olduğu çağları.
her anlamda tecrübeli.
Niye almasın 😊 kendiside o yaşlarda ve evde kalmışsa koşar hemde
Erkeklerin herkese tamam diyeceğini sanıyorsunuz ama öyle değil erkekler de kadın begeniyor
Herkese tamam diyeceğini söylemedim herkes dengini bir şekilde buluyot ya da bulamıyor
O reddedtitiginiz adamları mumla aricaksiniz mumla
Al iştr redd edildiğün o kadar belli ki 😅
Konu ben değilim her seferinde erkeklere çevirmeniz gerekiyor konuyu
Cevirmeseniz olmaz
Biraz kırıcı olmuşsun
Hayalleri fazla abarttiniz bence
Kaç yaşa kadar alıyorsunuz?
En kötü ihtimalle 50 yaşındaki adam?
O yaşta kadın evlenemez boşa hayal kurma
Seçenekleri azalabilir ama inkansız değil ne hayali ya 😂
40 yaşından sonra evlenen çok nadir insanlar var hele Türkiye'de daha nadir. Bence hayal kurmayın fazla. o reddettikleriniz erkekleri mumla aricaksiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?