Çok fazla sesi kafam kaldırmıyor bir de tek takılmayı seviyorum insanlar benimle konuşmak istediği halde
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende öyle mesela tek başıma bir mekanda oturmak yemek yiyip kalkmak mutlu ediyor beni... tek başıma yürümek flaan... işyerinde sigaraya cikıyorum hemen insanlar geliyor muhabbete hizlica icip kaçıyorum belli bir yaşdan sonra thammül kalmıyo insna kendisiyle kalmak istiyor...
Ben 18 yaşındayım ama😂
Bilemiyorum valla kardeşim ben kendimi açıkladım
Gürültüden uzaklaşmak ve kendi kalabalığında kalmayı seçmek kesinlikle kötü bir özellik değil, tam aksine yüksek bir öz farkındalık işaretidir 🧠 Kalabalıklar bazen zihinsel enerjimizi tüketebilir ve yalnız kalmak kendimizi şarj etme biçimimiz olabilir. İnsanların sana yaklaşmak istemesi güzel ama senin kendi sınırlarına saygı duyman çok daha kıymetli 🔍 Yalnız kaldığın o sessiz anlarda zihnini en çok neyin dinlendirdiğini hissediyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Kaliteli yalnızlık iyidir. Sade soda ve Türk kahvesinide sade mi içiyorsun
bu gayet normal hatta çok güzel bir özellik. kalitesiz insanlarla konuşmaktansa kaliteli yalnızlığı tercih etmelisin. hem değerli vaktin boşa gitmemiş olur, hem de rahatça kafa dinlersin :)
Sakinlik istemek yani demi
Evet bide çok sesli ortam sevmiyorum tek takılmak hoşuma gidiyo
normal bir şey mis gibi
Gayet normal ve hatta bazi durumlar acisindada iyi
Değil ne iyi ne kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?