AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dengeyi kurarsan sessiz olmak ciddi bile oluyor. Benim eşim çok konuşmaz ama herkes ciddiye alıyor
Mesela? Dengeyi nasıl ayarlıyor eşiniz
Her şeye atlamaz ama kendini ilgilendiren konu varsa mutlaka net bir şekilde fikir belirtir uymazsa tepkisini koyar.
👏👍 Aslında formül çok basitmiş
Öyle cidden benim eşim tam bir iletişim ustası ben de çok salk gibiyim bu konuda ama artık ona benzedim ve inan daha mutluyum. Eskiden kimseye hayır diyemezdim istemeye istemeye birileriyle arkadaşlık ederdim ona rağmen beni eziklerlerdi şimdi onlar peşimden koşuyor ben yüz vermiyorum
Sürekli bana şöyle yap böyle yap diye diye ben de artık net ve lider bir insan oldum
Hayatında kendini merkeze koymayı becermişsin bide kaybetme korkusuyla yanlış insanlarla takıldığını düşünürsek bir ömür heba olurdu
Sevindim senin adına abla peki şunu sormak istiyorum hayır demeye sınırlar koymaya nereden başladın?
Annemden kaynaklı bu durum ama ben genç yaşta bıraktım terapi de almıştım. O insanlara öyle davranınca aksine gitmiyor daha çok yapışıyorlar 🤣 Dene bak görürsün kaybetmekten korktuğun kişiye köpek gibi davran. Şu an önüme gelen herkese bunu uyguluyorum el üstünde tutuluyorum. Ama akrabalarımdan coğu insanı sildim kıskanılıyormuşum eşimle evlenirken anladım bunu da eşim çok iyi benim ailede yüzyılın en iyi damadı diyolar. Herkes onu görmek için evimize toplaşıyor yanında hazır ola geçiyorlar babam filan aşık resmen ajskjdjd o süreçte kıskançlık yapan herkesi sildim ben de
Uyanık gız seni 🤣
İlk hayır dediğim de üniversitede bir arkadaş vardı. Grup ödevinde yapıştı bana illa benimle olmak istiyordu çok garip bir tip hiçbir şey yapmayıp her şeyi ben yaptm diye ağlıyordu. Ben de istemiyordum ama diyemiyordum da sonra eşimle o zaman sevgiliydik benim wp hesabıma girip kıza seninle olmak istemiyorum yazdı direk sonra kız bana küstü ama umursamadım zaten sevmiyordum. Sonra tekrar konuşmaya çalıştı benimle işi düştüğü için
Teşekkür ederim bu arada
Sonra iş hayatıma başladığımda aşırı zorlandım hayır demediğim için enayi yerine koyulup işim olmayan şeyleri yapıyordum üstüne bir de azar yiyordum. En son ben de patladım. Görev arkadasıma saydırdım ondsn sonra oda bana konuşurken dikkat etmeye başladı. Müdür işten çıkarırım dedi siz bilirsiniz ne yaparsanız yapın dedim. ahahsjhsj o günden sonra bana daha temkinli davrandılar.
Tekmeyi basar geçerim sanki yapmak zorundasın en iyisini yapmışsın takdir ettim
İçindeki aslan o zaman çıkıyor dkjsna
Öğretmenim ben bir de eğer hayır demeyi bilmezsem benim yüzümden çocuklarda mağdur olmaya başladı. Ya da veliler bile beni ezikliyordu biri kocasıyla kavga etmiş bana sardı onada patladım oda bir daha konuşmadı. Şu an mebteyim kafama atanı azarlıyorum. Müdür yardımcısı var benim mesai 9 ama çocuklar üşümesin diye 8.45de gelip sınıfa alıyorum 46 geçe gelmiiim bana etken gek diyor kafam attı bir azarladım daha yüzüme bakamıyor. Yani dicem o ki bu dünyada kibar olunmaz önüne geleni azarla
Evet gereken yerde net duruşu göstermek gerekiyor kimse seni kolay kolay azarlayamaz o zaman 😅
Aynen öyle tabiki cingene gibi herkese kötü davranmak da iyi değil ama gereken yerde susmayıp konışmak lazım birde ama fakat olabilire yer yok net olmalısın. Bu olacak bu yapılacak. Ya aslında söylr yapabiliriz demeyeceksin bunu yapacağız diyeceksin. En ufak bir tereddütünde insanlar seni ikna etme yoluna gidiyor sonrada aman zaten onun fikri değişir diyip umursamıyorlar