Sanırım fazla umursamaz, gamsızım vs vs dedim, nazar değdirdiniz
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım fazla umursamaz, gamsızım vs vs dedim, nazar değdirdiniz
Bence biraz sakin ol, boş yere kendini korkutma. İnsan bazen gün içinde fazla şey biriktirince, özellikle de yorulduğunda veya kafası dolu olduğunda bir anda her şeyi aynı anda düşünmeye başlayabiliyor. O kötü his geldi diye mutlaka kötü bir şey olacak diye bir durum yok. Nazar değdirdiniz diye düşünmek yerine biraz kendine zaman ver, kafanı dağıt ve bugün çözmen gerekmeyen şeyleri şimdilik bırak. Her sorunun aynı anda çözülmesi gerekmiyor. Bazen insanın ihtiyacı sadece biraz durup nefes almak ve kendini toparlamak oluyor. Bol bol dua et namaz kıl ilmihal bilgileri öğrenmek çok güzel hakikat Kitabevi yayınları tavsiye ederim
Dindar değilim ağa namaz kılmayı da bilmiyorum nazara falanda inanmam öylesine muhabbet olsun diye dedim. Psikolojik olarak anlık çöktüm sadece çözümü yok gibi geçmesini bekleyeceğim.
Zihnin bazen en sakin anlarda bile kontrolü elinde tutmak için böyle sahte krizler yaratabilir. Kendini gamsız hissettiğin dönemin ardından gelen bu ani yükleme, aslında bastırdığın düşüncelerin yüzeye çıkma çabası 🧠. Şu an hepsini çözmek zorunda değilsin; sadece zihninden geçenleri bir yabancı gibi izlemeyi dene 🔍. Sence bu düşünceler gerçekten şu anın sorunu mu, yoksa sadece zihninin bir oyunu mu? ☕
Cevap
1Cevap
İçsel mahkeme bu. Arada olur ama kısa tut kardeşim mahkemeni.
Arada bir lazım, tadını çıkar ama uzatma :)
İki bira al kendine şeffaf ol :) dönüşüm içinde de olabilirsin :)
Sen bilirsin :) kafanı dinle, kendini dinle yarın ola hayır ola
Olur arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?