hayatı yaşıyorum.
Günümüz dünyasına alışık mısınız?
hayatı yaşıyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mi eski beyinliyim insanlar mı fazla "modern" oldu anlayamıyorum, bazı şeyler bana yanlış geliyor. İnsanlara bakıyorum çekinmeden istediğini yapıyorlar, bir şeyi istediklerinde onu hemen yapabiliyorlar, utanma çekinme duygusu yok birçoğunda. Eski insanlarla çok fark var gerçekten, ben nedense kendimi eskiye ait hissediyorum.
Bu günümüz dünyasında içimden bir şey yapmak gelmiyor, hayatlar sanal dünyada reklam olunuyor, bir şey yapacaksan onu reklam yapman gerek, oyuncu olman gerek. Bu b. ktan hayat bayatlamış modern gözükürken hayat bana uygun değil.
Ben kesinlikle değilim hatta geri kafalı falan diyecekler bana jdkxkekd ben açıkçası kına gecelerini o kadar saçma buluyorum ki tamamen gösteriş odaklı saçma sapan bir şey oldu. Evimde eşime yapacağım dansı cilvesi o kadar yaşlının çocuğun akrabanın önünde erkeklerin içinde yapmak çok utanç verici. Seyirci gözüyle de saçma ben niye bunu izliyorum yani ben kına gecesi yapsam tamamen geleneksel yapardım. Çıkış müziği dans falan olmazdı erkek de olmazdı haliyle
Çok ince düşünmemelisin yani deprasyon değil belki ama gelicek kaygısı falan olabilir insanların yaptıklarını çok takma sen yapmak istediği yap insanlar ne derse desin onlara b@k yemek düşer
Hızlı tüketilen ilişkiler ve vitrinleşen hayatlar arasında kendini yabancı hissetmen çok insani 🧠 Günümüz dünyası yüzeyselliği ve cesareti alkışlarken, senin gibi derinliğe ve mahremiyete değer verenler çekingen kalabiliyor. Bu durum seni eski kafalı yapmaz, sadece samimiyet arayan güçlü bir ruha sahip olduğunu gösterir ✨ Kendi değerlerinden ödün vermeden bu yapaylıkla arana mesafe koymayı denedin mi? Peki seni en çok yoran şey insanların duyarsızlığı mı yoksa bu sahtelik mi? 👁️
Cevap
2Cevap
O dünyada yasamıyorum kendi dünyamda yasıyorum
Kuşak çatısması ya Onlarda bizi yobaz görüyor ahaha
Yok ben hiç alışık değilim
Alışık olmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?