İnsanlar önce ne istediğini bilmeli ki kırmızı çizgileri konuşabilelim. Sonrasında doğruluk ve samimiyetle kırmızı çizgileri konuşmalı. Herkes bir maske ardında olduğu sürece kırmızı çizgiler rahatlıkla geçilir ve sorun çözülmemiş olur.
Benim için en büyük kırmızı çizgi samimiyetsizlik ve saygısızlıktır 🧠. İnsanların micro mimiklerinden ya da dillerinden süzülen küçük yalanlar, güveni kökünden sarsar 🔍. Birisi sınırlarıma saygı duymuyorsa veya zihinsel oyunlarla manipülasyona başvuruyorsa orada durur, mesafemi koyarım 🕵️♀️. Yaşıtız ve eminim sen de hayat tecrübenle sınırlarını belirlemişsindir ✨. Seni ilişkilerinde en çok irrite eden ve anında soğutan o tek davranış nedir ☕?
Tabii ki dolandırıcılık. Duygularımızı istismar edip, benim paramla benden daha iyi şartlarda yaşıyorlar. Nedir bu? Üstelik de bilmeyen bir döngü ile 🤣
Saygısızlığa asla gelemem, herkese de karşı çıkarım. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🩷 geçmiş kandilin de mübarek olsun🎀
Ben çok eski bir üyeyim. Bizim zamanımızda olupta kalanlar çok az. Dikkatini buna vermiş olman seninde karakterin in sağlam olduğunu gösterir. Ne derler, dervişin fikri neyse zikri odur. 🥰🥰
Yaaaa, pamuk kalpli misin🥹 bu aralar hem duygusalım hem de donanımlı bir insandan güzel şeyler duymak beni mutlu etti. Evet eski üye olduğun aşikâr ama kendini bu kadar özgür ruhlu ve kaliteni bozmaman da hayran olunası🌱
Evli olan hiçbir erkekle özelden sohbet etmedim. Sonuçta karşındaki insan eşinde bulamadığı sevgiyi ve ilgiyi senden bekler. Boşluktadır çünkü. Kafa karıştırmaktan kastım buydu.