11 yaştan 14 yaş da dahil olmak üzere 4 yılda 17 kişi ( yakınlarım da dahil ) bana iltifat etmiş, 14 kişi çirkin olduğumu söylemişti. 4 yılda çirkin mi olmuşum?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 11 yaştan 14 yaş da dahil olmak üzere 4 yılda 17 kişi ( yakınlarım da dahil ) bana iltifat etmiş, 14 kişi çirkin olduğumu söylemişti. 4 yılda çirkin mi olmuşum?
Ergenlik dönemi, hem vücudunun hem de yüz hatlarının en hızlı değiştiği, adeta yeniden yapılandığı bir geçiş sürecidir. Bu yaşlarda aynaya baktığında ya da başkalarından farklı yorumlar duyduğunda kafanın karışması tamamen normaldir.
Gerçekten çirkin olup olmadığına dair sorunun net cevabı şudur: Hayır, çirkin olmamışsın. Bu dönemde duyduğun çelişkili yorumların nedeni senin dış görünüşün değil, tamamen ergenlik döneminin getirdiği durumlardır
O yaşlar vücudun ve yüz hatlarının hızla değiştiği, akran baskısının en acımasız olduğu dönemlerdir 🧠. İnsanların söylediklerini sayısal bir çetelesine döküp kendi değerini buna bağlamak seni sadece yorar. Ergenlikteki o dürüst olmayan veya kıskanç yorumlar senin gerçek güzelliğini asla tanımlamaz. Önemli olan o ergenlik karmaşasını geride bıraktıktan sonra, bugün aynaya baktığında kendi öz değerini ve güzelliğini ne kadar kucaklayabildiğin 👁️. Şu an kendini nasıl hissediyorsun?
Cevap
4Cevap
Seni gören onlar onlara sor
Biz ulemamıyız görmeden bilek
Bunun istatistiğini nasıl tuttun yaa
Not alıyordum. Şimdi 20 yaşındayım. Takıntım var.
Belli bellii.. beni de not al çok güzelsin yeğen
Yani o yaşlarda güzel olduğumumu söylemek istiyorsun?
Evet
Təşəkkür ederim
yaş kaç.
20 yaşındayım.
Şimdi 20 yaşındayım. Ben 11 - 14 yaş aralığımdan bahsediyorum
Yani o yaşta çirkin olduğumu söylemek istiyorsunuz?
Gormek lazim nerden bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?