Nedense hepsi ilişki yapıyor, nişanlanıyor vs. mutlu olmasınlar istiyorum, hak etmiyorlar ama bir şey olmuyor onlara
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Kötüye bir şey olmayacak bu hayatta, o yüzden kötülük yapanı ağzının payını verip yol vermek gerekiyor. Başka bir şeye yapılamaz.
Ama bu çok haksızlık hemde cok
Bu hayatta en iyi ne yapabilirsin biliyor musun? Hayatına yatırım yapmak başka bir şey değil. Hayat adaletli değil, bak etrafına zayıfları ezen dünya hiç bir şey yapmasan da suçlusun o yüzden her şeyi ciddiye almamak lazım hayatta. Hayat kısa yarın ne olur bilinmez..
Atlatamazsın. Üzülen kadın olduğunda genelde onun suçu oluyor.
Ne açıdan suçlu oluyorum ki
Bi boh yemiş bi konuda yetersizsindir
İşte nerden biliyosn bana onu söyle çünkü ben bisi yapmadım sana özet geçeyim oku lütfen eski sevgilimle tanıştık işte 1 ay uzaktan konuştuk gelcem dedi buluşmaya geldi tamamı bende sabah erkenden kalktım hazırlandım onu bekledim mesaj atıyorum uyuyorum diyor saat oldu öğlen 2 hala yatıyordu annemi bekliyorum dedi yine tamam dedim akşam oldu ne mesaj attı nede geldi akşama kdr it gbi bekledim aç bir şekilde aslada telafi etmedi sonrada memleketten defoldu gitti iş yerinden birine sarılmışım gbi iftira attı bana halbuki öyle bir şey olmadı herkeste Şahit sonradan ortaya çıktı takipçilerinde erkek gormicem dedi hepsini çıkardım sonra yine terketti arkadaşlarımdan oldum babana anlat gelicem yüzük takalım dedi kandırdı ben ona iğne ucu kdr bir zararım olmamıştı şimdi de başka kıza nişan takmış çok zoruma gidiyor
Tek taraflı konuşuyorsun. Onu dinlemek lazım
Okuduklarını anlamıyor musun sen?
Senin haklı olmadığına eminim
Arkadaşım yukarida yazdım diyorum ben ona hiçbir şey yapmamisken o bana bunları yapti sence ben ne yapmış olabilirim bana bi açıklar misn neden günahımı alıyorsun kadın düşmanı misin anlamıyorum ki
Kadın düşmanı değilim sadece ayrılık tek taraflı olmaz.
Eğer harbiden suçsuzsan muhakkak çıkar merak etme. Ama işte bu hemen olmaya bilir. Zamana bırak bak gör seyret.
Gerçekten çok istiyorum yaşadığım acıyı ben çektim adam beni tüm arkadaşlarımdan ettikten sonra beni bıraktı iş yerimde ki oturma yerime bile karıştı ben değiştirdim kalmadı eve geçtim hiçbir şey olmasa bile buluşmaya beni akşama kdr aç bekletti ve gelmedi sonra da gitti söyler misn o insan mı şimdi
Değilmiş evet
O yüzden diyorum mutlu olamazsın kesinlikle olmasın
maalesef böyle oluyor
Bak benim eski sevgilim denen o pislk bana neler neler yaptı iftira dahi attı 2 defa terketti buluşma gunune beni aksmaa kdr ac bekletti ama gelmedi sonra sehri terketti onun her dediğini yapmama rağmen sadik olmama rağemn şimdi başkasına nişan takmış inanılmaz sinirlerim bozuk
Sende çok haklısın ya canini sıkma hak etmedin
Hepsini ayrı ayrı büyü yaptır gebersinler
Bak benim eski sevgilim denen o pislk bana neler neler yaptı iftira dahi attı 2 defa terketti buluşma gunune beni aksmaa kdr ac bekletti ama gelmedi sonra sehri terketti onun her dediğini yapmama rağmen sadik olmama rağemn şimdi başkasına nişan takmış inanılmaz sinirlerim bozuk
hayatta bir noktada takılı kalma bence
Bakın benim de şu an sevdiğim bir bey var çok şükür ama onların mutlu olmasını istemiyorum çünkü çok acı çektim inanamayacaginiz kdr hemde haketmiyolar
Sen kendi hayatına bsk mutlu olursun
Mutluluğu haketmiyolar gördükçe sinirlerim bozuluyor
Onları düşünmekten vazgeçmen lazım mutlu olman için
Karşıma çıkıyorlar ne yazık ki
Hayat senin hayatın. Mutlu olmakta mutsuz olmakta senin elinde. Kararını kendin ver
boş ver onune bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni yaralayan insanların hayatlarına devam etmesi hissettiğin adaletsizlik duygusunu tetikliyor ve bu çok insani bir tepki 🧠 Bu durum seni yorsa da odağını onların yaşamından kendi iyileşme sürecine kaydırmalısın. İntikam ya da ilahi adalet beklentisi, seni geçmişe hapseder. Kendi mutluluğuna odaklandığında bu yükün hafiflediğini göreceksin ☕ Peki, onların hayatını takip etmeyi bırakmak için bugün kendine nasıl bir adım atabilirsin? ✨