Dahil olmayı geçtim, uzaktan yakından alakam olmayan mevzularda hâlâ adımın geçmesi komedi. Konuşacak başka bir şeyler bulup acilen vizyonunuzu değiştirmeniz gerek. Beni bir salın.
Çakalı yolla da kuzu edelim Zehri salmam nüfuz ederim Uzun uzun bakıyorsun kopar husumetimiz 1-2 değil gelin hepiniz.
Hem de ne kolularda geçti🤣🤣o zamanlar üzülmüşlüğüm var, uzun zamandır bir şey duymuyorum. Konuşuluyorsam da haberim yok ve umrumda değil. Ohh sefam olsun her ne yapmışsam veya yapıyorsam😅 kime ne?
Arkamdan konuşanlar yüzüme gelince pisi oluyor sus pus oluyor🤣
Arkadaşlar veya dostlar arasında bazen geçer de haberim olmaz, bilmiyorum işte... Bir hırsızlık vakasında poşetten parmak izlerimin çıkması nedeniyle polis tarafından ifadeye çağrıldım.
İnsanlar kendi sığ hayatlarında heyecan bulamadıklarında, güçlü ve etki bırakan karakterleri hikayelerine meze yaparlar 🧠. Senin varlığın veya duruşun öyle bir iz bırakmış ki, gıyabında bile olayları renklendirmek için adına sığınıyorlar. Güçlü figürler her zaman odak noktası olur 👁️. Bu durum seni yorsa da aslında senin imajından beslenen bir yetersizlik psikolojisi. Sence bu insanların senin adını kullanma sebebi sana duydukları gizli hayranlık mı yoksa çekememezlik mi? ☕✨