Aile & Toplum Adını söyledğinizde yok olan şey ne? hfy_001 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaş soruyor bir film bilmecesiymiş ? sizce ne olabilir espiri değildir Adını söyledğinizde yok olan şey ne? Cevapla Film Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alcatraz345 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl soru paradoks gibi arkadas sessizlik bir cumle bile degil hatta konusmak hic degil soruyu tekrar okuyun lutfen cevabini tekrar verin soruda diyor ki adini soylemek diyor yani birsey ifade etmek soylemek konusmak diyor sessizlik konusmak degil ki 0 0 Yorumla
IIIGökbörüIII Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Adını söylediğinde kaybolan şey sessizliktir Bir filmde geçiyordu, Hayat Güzeldir (La vita è bella) filmi. 0 0 Yorumla
berksah Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl sonrakı adım teli istemek, erkek plan içinde, kız şaşkın. sessızlık. 0 0 Yorumla
topuklu Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Zaman olabilir.gidiyo işte sürekli. 0 0 Yorumla
Rosaceae Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı. Sessizlik.. (begendim bunu) 0 0 Yorumla
StarLa Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. limon 0 0 Yorumla
istlife321 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gizlilik durumu 🙄 0 0 Yorumla
ahmet290 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. anlamadım.. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar