Arkadaşın olur, kapı komşun olur vs. vs.
En yakın arkadaşım ölse bir şey hissetmem.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşın olur, kapı komşun olur vs. vs.
En yakın arkadaşım ölse bir şey hissetmem.

Üzülmem aksine zevke gelir mutlu olurum iyi ki geberdi gitti diye. çünkü bir insanı sevmiyorsam bu sudan sebep olmaz. bana büyük bir kötülüğü dokunmuştur ve hak etmiştir başına gelenleri.
şrfsiz inişko herif iyi ki de gebermiş. Gece mezarına işeyeceğim.
Vücut sıvımı böyle iğrenç kişiler için ziyan edemem. wc ye giderim daha mantıklı
Hayat hikayesine göre düşüncemin değiştiğini söyleyebilirim. Hiç sevmediğim görmekten dahi rahatsız oldugum bi komşum öldü yakın zamanda. Müthiş üzüldüm mesela. Uzun süre kanser tedavisi gördükten sonra iyileşmişti, kilo almıştı ellerini beline koyup yolda dolanıyordu. Benim dışımda herkese heyecanla gösterdiği bahçesinde kendine oyalanacak işler buluyordu, bi anda gidiverdi adam. İçim acıdı
Merhametli hanımefendii
Pek üzülmem, çünkü hepimizin gideceği adres aynı. Kendimi ölümsüz zannetme lüksüm yok kibre düşmemeye ve herkesin bu dünyadaki vaktinin sınırlı olduğunu unutmamaya çalışırım 🌹
Demii bi tek ben olmuycem ehehe (cicek)
Teşekkürler 🙏🏻🦋
Rica ederimm
Hiçbir şey hissetmem
Aaaa en az ben kadar kalpsizsiniz hanımefendi. D
Bazıları kalpsizliği hak ediyor 🤷🏻♀️
Önce kalplerimizi ezip sonra aa bu kanamış diyorlar demi :D
Evet evet tam olarak o işte 😅
Eic için teşekkürler 🌸
Rica ederim (çiçek)
Sevmediğimiz biri bile olsa ölüm, hayatın kesinliğiyle bizi yüzleştirdiği için garip bir burukluk yaratabilir. İnsan zihni bazen kendini korumak için duygusal bir mesafe koyar ya da hissizlik savunma mekanizması olarak belirir 🧠. Bazen de geçmişteki kırgınlıkların ağırlığı üzülmeyi engeller. En yakın arkadaşına karşı böyle hissetmen belki de derinlerde incinmişlikten kaynaklanıyordur 🔍. Sana bu duygusal mesafeyi hissettiren kırılma noktası neydi?
Cevap
22Cevap
Gerçekçi olmak lazım üzülmem çok zor benim bazı duygular kör bazıları Topal bende:)
Ehehe hangimizin ki saglam kaldi ki
Tartışmalar/ufak tefek kırgınlıklar yaşadığım biriyse üzülürüm ne de olsa bir can kaybı. Hiç sevmediğim zorba biriyse gram umrumda olmaz.
Sevsem de sevmesem de sonuçta bi can ben üzülürüm.
Hissetmem dedi.
Duydunuz mu arkadaslar icimde sol tarafta bisey cart etti.
Engel. Spam. Block. Boykot. #pissayko…
Hsbhd
Gülme😭🥲
Kalbimizi ezenler utansin huuu
Senin minnoş tatlı kalbini kim üzdü Saykom? Söyle döveyim.
Aetik dovmeye de degmez befom
Kuzenimi sevmezdim ama ölunce üç gün boyunca tavsiyesinde annesinden çok ağladığımi hatırlıyorum sjsjs
Begeninve hatırladım bir şey daha eklemek istiyore
Benim ağlama sebebim sürekli o ölmicek bizi kandırıyorlar çocuk benden sağlam falan dememdi ölünce şok oldum
Basin sagolsun ecro bende kime kan verdiysem öldu sana lazim olursa benden isteme sakin
Jsjsjdjdjd
Günah olmasa mezarının üzerine işerim mk, ne üzülmesi jjssjjs
Beraber yapalim ayin yapmis oluruz
Ahaha tövbe tövbe bsbsbsb
Yaa neee sjsjss
Günah günah olmaz kdjssn
Varmisin benimle her turlu gunaha girmeye guzel bayan? Ulan boyle soyleyince de ahlaksiz teklif gibi gorundu sjsjjs
Vaaa cehennemde güneş kremi kullanabiliyor muyuz? Bu çok önemli kdks
Sen nasil istiyorsan onu bir sekilde hallederim ben ayip ediyorsun.😅 50 faktor mat iyi mi?
Ahaha jelatinini açmışlar senin? Nereden biliyorsun bunları mxnsns
Yaaa Allah askina benim bilmedigim bir seyin var olma ihtimali mi var kii guzellik? Benden bahsediyoruz sjsjs
Ahaha maşallah diyelim nsnsn
Buldun citirerkegi hemen masallah dee hahsha (cicek)
Bu kişide hayatımdan çıktı, çok şükür
https://youtube.com/shorts/oO5dCDwxEOI?si=S6xRH0JoXNtBX81ZYok ya üzülürüm ölüm bu insan üzülüyor sevmediğim birinin vefat haberini de aldım ister istemez insanın içi burkuluyor birinin ölümüne sevinemem
Üzülürüm
Her ölüm bana yarım kalmıs bir hikaye gibi gelir
Tamamen yatağa baglı bakıma muhtaç insanlar dahi olsa birilerinin hayatının başrol oyuncusu en degerlısı olabiliyor
Sevdiğim birisi ölüncede üzülmüyorum 1. dereceden yakınlığım yok ise. Hepimiz o yolun yolcusuyuz. Ölüm haktır yalan Dünya'da olan biziz kendi halimize acıyalım.
hiç üzülmem, hatta zerre umurumda olmaz. sevmediğim adamın arkasından sahte tiyatro yapacak halim yok.
Sevmediğin biri öldüğünde neden üzüleyim ki aksine sevinirim yani bu dünyadan öyle bir pislik gitti diye
Ölümü çok kötü bir şekilde olduysa üzülürüm ama öyle ahlanıp vahlanacak şekilde değil. Allah rahmet eylesin der, geçerim.
Hayır üzülmem mutlu olurum arkadaşımın bir tane babası var ebu cehil gibi adam ölsün de emeklisi kuzuma kalsın
Ölüm haktır. Sevmesen bile bi gün öleceğini bilmekte ya da sevdiğin kişi ya da kendinin öldüğünü bilinc hisseder ve ister istemez hüzne kapılır.
Dedikoducu biriyse üzülmem , zorbalık yapan serseri biriyse de üzülmem
Üzülmem fakat ne kadar sevmediğim ne kadar gıcık kaptığım biri buna da bağlı
Ne olursa olsun giden candır.
Ama çok kötü biriyse üzülmem
Kıymet vermedigim biri ölünce -1 human tortion olarak yaklaşirim zerre de umrumda olmaz düsünmemde
Sevsem de sevmesem de üzülürüm hiç alakamın olmadığı insalara bile ağlamıştım kxkskx
Her ne kadar sevmediğim olsa da üzüldüğüm oluyor
Eskiden üzüleceğimi düşünürdüm ama hiçbir şey hissetmedim.
Kim ölürse ölsün düşmanın bile ölse öldüğünü duyunca içinde garip bir his oluşuyor istemsizce
sevmeme dereceme bagli, gerçekten nefret ediyorsam gram uzulmem show yapmaya gerek yok
Dünya bir pislikten kurtuldu derim yalan yok şimdi sfghjkl
Yok valla ikiziz ya sdfsdf
@Barış_LonelyForever hahah kayıp kardeşim sffgh
mahallede bi lüzumsuz var kazık kaktı bu dünya ya gebersin herhalde iyi olmuş derim
Üzülmem de sevinnmem de.
Üzülürüm kalbim var başkası üzülmez ama bunu da biliyorum...
Allah ameli kadar rahmet etsin hayat devam bize
Gerçekten kötü bir insansa üzülmem..
Bişey hissetmem
Üzülürüm. Ölüm büyük bir kayıp sonuçta
Allah affetsin derim geçerim ula
Allah rahmet etsin der geçerim
Sevmiyorsam üzülmem
Mutlu olurum Kzhjssjsodhdidhks
Bana yaptığı kötülüğe bağlı...
Hayır üzülmem.
Bilmiyorum belki üzülürüm
Bisey hissetmem