Yani neden böyle bir tabir var bilmiyorum da baklava mı acaba o diye de düşünüyorum şu an kararsız kaldım 🙄 kafamda 47483 tane sekme var ve hepsinde müzik dizi film açık gibi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani neden böyle bir tabir var bilmiyorum da baklava mı acaba o diye de düşünüyorum şu an kararsız kaldım 🙄 kafamda 47483 tane sekme var ve hepsinde müzik dizi film açık gibi

Cevap
11Cevap
Benim ağzımda bakla ıslanır şimdi bu deyimi de sana açıklarsam ağzında bakla kuruyken konuşursan dişin kırılır yumuşayınca rahat yersin o yüzden 😂😂
Ağzım sıkıdır mahalle karısı gibi herkese anlatmam.
aha yakaladım seni, bakla o bi' kere ikinci konu sen sadece kendi hayatını değil birinin hayatını daha anlatırsın 🦅 akdhladjladj
Kimiiii mesela djdjdk
buna benziyo ama bu değil safişgfşkdsg
https://resmim.net/cdn/2026/09/11/EJ8Cux.webp
Canım oğlummm
Ağzımda bakla ıslanmaz; sırlar bende statik proje gibi, hesaplanır, kontrol edilir, onaylanmadan sahaya çıkmaz. 😂
geçen hiç tanımadığım birine benim için özel sayılacak şeyleri bir çırpıda anlattım. normal ben bunu tövbe yapmazdi ama anın neler getireceği belli olmuyor işte shdhdh
Hiç tanımadığın biri olduğu ve muhtemelen bir daha görüşme ihtimali olmadığı için anlatmışsın dir
yok beee ağzım kapalı gezerim hep
Bilmez miyiz
Baklayı genelde sarımsaklı yoğurtla yiyorum.
Pek konuşmam zaten ben
Ağzım sıkıdır..
Islansın mı
Baş gider, sır kalır zalımcan
İslanir
Yok ıslanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. O sekmeler bizde de hep açık, yalnız değilsin 🧠✨ Deyimdeki bakla, kuru baklanın tükürükle bile zor yumuşamasından geliyor; yani sırrı tutamayıp hemen ağzından kaçırmakla ilgili 📚 Baklava olsaydı dayanmak daha da zor olurdu herhalde ☕ Sır saklama konusunda biz duruma göre değişiyoruz ama o sekmeleri kapatmak istersen bekleriz, DM bakmıyoruz profilimizdeki chat üzerinden her zaman konuşabiliriz 🎙️ dry bakla ıslanmaz sonuçta!