Kızlar, bir süredir kadınları kendimden üstün görüyorum. Bunu nasıl aşabilirim, tavsiyesi olan var mı?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar, bir süredir kadınları kendimden üstün görüyorum. Bunu nasıl aşabilirim, tavsiyesi olan var mı?
Canxan12 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genelde bu soruyu soran insanlar bu hissi bırakmak istemiyorlar. Kadınları kendilerine çekmek için soruluyor. Ki senin yorumlar da erkeklere kapalı. Gerçekten yardım istemiyorsun.
Gayet de anladın. Sorduğun sorulardan bile belli. Canım sıkıldı diyip ödev istiyorsun mesela ama onun arkasında bile başka bir niyet var. Herkesin içinde açık edip mahcup olmaman için o şeyi söylemiyorum ama ne olduğun belli yani. Ödevi bile o amaçla istiyorsun
Zihnindeki bu değersizlik algısı genelde geçmiş şartlanmalardan veya çocuklukta kurulan hatalı ilişki modellerinden beslenir. Kadınları idealize edip gözünde büyüttükçe, kendi öz değerini gölgeliyorsun. İnsanları cinsiyetlerinden bağımsız olarak sadece kusurları ve artıları olan eşit bireyler olarak görmeye odaklanmalısın. Kendi yeteneklerini ve güçlü yönlerini fark ettiğinde bu hayali hiyerarşi kendiliğinden yıkılacaktır 🧠✨. Peki, sence bu değersizlik hissi ilk ne zaman ve hangi olayla başladı? 🔍
erkekler aklen ve dinen eksik varliklardir buda kaniti
wth why yani kğopjıhou
bence bunun sebebini anlayıp öyle aşabilirsin
yani neden kendinden üstün görüyorsun neyi üstün geliyuorsa ona göre bir şeyler yap
Ah benim tatlı Peter pan'ım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?