Düşün, kafandaki planları gerçekleştirmişsin, demez misin ulen ne gereksiz stres ettin taş kafalı!! Deme öyle şefkatli ol

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşün, kafandaki planları gerçekleştirmişsin, demez misin ulen ne gereksiz stres ettin taş kafalı!! Deme öyle şefkatli ol

Seviyorsun, birkaç şeyle kalmıyor bu birçok şeyi benliğine koyarak gidiyorsun gitmen gereken yolları. Gitmen gereken yollar diyorum ama bu yolları da sen seçeceksin. Her zaman iyi bir seçim yapamıyorsun zaten yapmamalısın da. Biliyorum sen geçmişe takılıp kalırsın da şimdi. ama takılıp kalma. Saçların kesin yine uzundur yani umarım öyledir çünkü oldum olası uzun saçı sevdin. kilo almamışsındır zaten, gülmeyi hep çok sevdin ve hala seviyorsundur buna da eminim. Neler öğrendiğini fazlasıyla merak ediyorum. Sahi hala hissedebildiğinin en yücesiyle hissedebiliyor musun? Bi ağaca insanmışçasına değer veriyor musun? Çiçeği alıp ruhu varmış gibi dokunuyor musun? Rüzgarın saçlarını okşamasına izin veriyor musun? Bak bunu hiç merak etmiyorum. çünkü biliyorum inceliğini hiç kaybetmeyeceksin. Koruman gerekenleri korumak için de hep asi olacaksın bu da değişmemiş olacak. Doğru olduğunu düşündüğün davranışların kadar yanlış olanları da seveceksin çünkü her şeyi etrafındaki düşüncelere göre şekillendirmeyeceğini biliyorum bu da değişmeyecek. Hatalar yapacaksın ama sevdiklerini kırmayacak hatalar yap. bir de bu yazından çok utanma okurken. Duygusal olduğunda çok içten düşünüyorsun işte ne yapalım. Dönüp baktığında başardığını görmek için de çalışmayı ihmal etme.
Gelecekteki halin sana derin bir nefes aldırıp tam olarak şunu söylerdi: Her şey zamanında ve olması gerektiği gibi ilerliyor. Zihnin belirsizlik yüzünden kaygılanabilir ama içindeki güç her fırtınayı atlatacak kadar sağlam. Yüründüğün yola, çabana ve kendi sürecine güvenmeyi ihmal etme 🧠✨ Şefkati hak ediyorsun. Şu an hayatında seni en çok zorlayan ve üzerine gereksiz yük bindirdiğin konu nedir? ☕🔍
Kontrolcü yapım beni bunalıma soktu, hayatım, hastalıklarım, şartlarım her şey bana muhalefet oldu. Eveeet haddimi bildim. Ama üzüldüm de. Şimdi napıcam bilmiyorum diyordum. Sonra kitap okurken ferahladığımı hissettim. Önce yarım kalan işlerimi tamamlicam. Öyle işte hayatcım zorsun sen. Ama seni yaşamayı öğreniyorum gelişme var.
Cevap
13Cevap
bırakıyorum o notu, merak etme her şey yoluna giriyor ve gereksiz yere kendini yediğinle kalıyorsun sadece anı yaşa yeter
Derin bir nefes al; her şey yoluna giriyor, biraz sakinleş.
Yatırım tavsiyesi verirdim ne diyecem geri kalanını yaşayarak öğrensin
Sana hiç bir şey soylemiyorum surpriz olsun. Spoile vermeyi sevmem. Yazardım.
Çok takma boş ver abi ittirr ettt herşeyi derdim.
Kelebek kovalarsan yakalayamayabilirsin. Ama bahçene emek verip onu güzelleştirirsen kelebekler gelir bahçene onlarcasını elde edersin. Sevdiğim bir sözdür. Tam olarak boyle olmasa da. D
Ehuehueh yaw fil hafızalıydım hala 2 yaşımdan binlerce anı hatırlarım. Ne olduysa su ameliyattan sonra oldu. Bazı şeyler komple silinmiş hatırlatınca bile insanlar detay almadan hatırlayamaz oldum. Toparlasam da kurtulsam. Normal insan hafızası seviyesine düştüm neredeyse. D
Yaaa ahaha. Yok yok o kadar gitmedi henüz umarım toparlar su spora neyin başlıyım migdeyi oturtiyim yeteri kadar vitaminlerimi alırım shsjs. Cİdden en sevdiğim aynı zamanda en nefret ettiğim şeydir güçlü hafızam. Bazen lanet oluyor...
Bazen haklı çıkmak istemezsin, sadece mutlu olmak istersin :) Haklı çıkmanın beni mutlu ettiğini hiç hatırlamıyrum. Çünkü haklı çıkman bir başkasının haksız çıkması demektir. Bu da onu sana düşman eder. Ehhh düşmanım ço k:D
Sen olmasan bu hürriyete sahip olamazdım :D
Aooo fkfk
One Piece hala bitmediyse, artık izlemeyi bırak torun tombalağa karış skdkskzkdk
Harbi 1300lere geldi neredeyse çıldırcam. Korsanlar kralı olsun artık şu çocuk sksjxjsks
2024 Yılında Video çektim geleceğe notum o
İntihar etmicen inş
Yalnışlıkla ölürsem Açıp izlesinler
Ne notu müzik notu mu
Toprak gibi ezdin beni kül ettin.
Kullarına beni oyuncak ettin.
Sanki yetmez gibi eziyet ettin en sonunda beni isyankar ettin
Hayır Müslüm Babadan
2.5 litre coca cola
Tamam le kola sakin ol
Bırakıcam hatırlattığın için teşekkürler
Gelecekten kendime not; gelme.