Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem hayat hakkında ve insanlar hakkında tecrübeniz var mı fikir verir misiniz rica etsem bana?
54 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Hayat hakkında ve insanlar hakkında sana tavsiyelerimi vereyim öncelikle bilmelisin ki şu an bin tane dostun olsa bile sen her zaman yanlızsın yarın öbür gün o bin kişinin içinden bir kişi bile senin yanında kalmayabilir özellikle günümüz dünyasında maalesef dostuklar ve sevgili işi menfaatler üzerine kurulu ve materyalist düzeyde bugün seni çok seviyorum diyen yarın kendine göre daha iyisini bulduğunda seni bırakıp gidebilir bu dostlukta da sevgililikte de böyledir seni hayatta gerçekten çıkarsız ve koşulsuz bir tek ailen anne baban sever ve maalesef ki onlarda sonsuza dek yanında kalmayacaklar çünkü bu dünyada ölüm var o sebeple her zaman yanlız kaldığında ayaklarının üzerinde durabilecek birisi ol gençlik yıllarında insanlar genelde gezmek tozmak yemek içmek eğlenmek gibi şeylerin peşine düşer ama bu yanlıştır gençlik yıllarını kariyer hayatın ve ileride ki kendine saglayacagin konforun için kullan bırak herkes takılsın sen hedefler belirle ve o hedeflere ulaş iyi bir kariyerin ve finansal özgürlüğün iyi bir işin olsun yatırım yap mâl al böyle yaparsan emin ol sen kazanırsın benim bunca yıllık tecrübelerime dayalı diyebileceğim şeyler bunlar en iyi dostun işin ve cebindir hayatını inşa et kendine iyi bir hayat kurduğunda hem saygı görüyorsun hemde sen istemesen bile insanlar sana yaklaşıyorlar
Var. Ne konuda tam olarak. Hayat devam ediyor yaşamak güzel şey. Keyfini cikarabilirsen. İnsanlar hakkında konuşmaya gerek yok. Mümkünse iletişimi kopar. İnsanlar kadar kötü bir canlinyok bu dünya da
ÖZellikle iş dünyasında iş ortamı asla aile ortamı olmadığı gibi iş arkadaşları (sözde) asla gerçek arkadaşta değildir. Kimseye güvenme. Yeri gelir aile bile menfaat ve çıkar peşinde olabilir.
Kimse kalıcı değil. Ne kadar seversen sev ya da değer ver insanlarla bir noktada yollarınız muhakkak ayrılacak. Bunu bilerek insanlara çok bağlanmadan yaşamak lazım. Bir de sana yanlış yapanı affetsen de ikinci yanlışında sakın affetme. O şansını çoktan yitirmiştir artık.
Hayat senin yaşanmışlıklarinla doldurdugun bir yoldur ne fazlası vardır nede eksikgi
İnsanlar ise onu guzellestiren senin gibiler dir ne uzak kal. nede gereksiz yakinlas
Bana olumsuz gelen herkesin hayatımdan çıkardım özellikle akraba ve yakın arkadaş gruplarını
En değerli kendin olduğu insanlara şoknfaxla değer verdikçe hepsinin ilk harcayacağı sen oluyorsun
Buyur
Gòtunu duvardan başka kimseye dönme
hayat kısa
Hangi konuda ama?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar genellikle söyledikleriyle değil, baskı altındaki davranışlarıyla gerçek karakterlerini yansıtırlar. Hayattaki en büyük tecrübem, kimsenin potansiyeline aşık olmayıp sadece sunduğu eylemlere odaklanmak gerektiğidir. Kendi sınırlarını çizmediğinde, başkalarının senin alanını ihlal etmesine izin vermiş olursun. Soru sormaktan ve gerektiğinde hayır demekten asla çekinme 🧠 Sen ilişkilerinde en çok hangi davranışla karşılaştığında o kişiden soğuyorsun? ✨