22 yaşında birine hayat ile ilgili insanlar ile ilgili tavsiye verecek olsanız ne söylerdiniz
Hayat ve insanlar ile ilgili tecrübeleriniz nelerdir?
Hayat ve insanlar ile ilgili tecrübeleriniz nelerdir?
Öncelikle ailenden olmak üzere seni seveni sev, kiymetini bilenin, kıymetini bil. Iyice tanimadan kimseye güvenme, herkes senin gibi degil. Hep tedbirli, herşeye hazır ol, soğukkanlı, aklı selim ol. Başarı emek ister, gayret et, cabala ama olmuyorsada kendini yıpratma;şansını başka yerde dene. Ve hep dürüst, doğru kal, yalan söyleme. Yalan söylemen gerekirse sessiz kal ya da konuyu değiştir. Asla karamsarlığa düşme her gecenin sabahı vardır unutma. Bahtin açık, Allah yardımcın olsun
Yaa kim ne tavsiyesi verecek Allah aşkına burada yaşı hattı sayılır şekilde büyük Kaç kişi varda onlardan tavsiye istiyorsun git annen babana sor al tavsiye
hayatında boş vakit geçirme her dakikan değerli kendini bilgi, sevgi ve şefkatle besle ancak o zaman varırsın insan olmanın erdemine. insanlara fazla güvenme dost dediklerin bir gün arkandan bıçaklar bu hayatta tek dostun kendin.
Insanları cafelerde görüyorum herkes herkesle samimi ama kimse güvenme diyor nasıl oluyor anlamadım
Cevap
5Cevap
Oku. Oku. Oku. Merakli ol bilgiye merakli. Dedikodudan uzak dur. Spor yap.
Tavsiyeyi güvendiğin kisilerden almani tavsiye edebilirim mesela. Burda birinin iyi dedigine digeri kötü diyebilir. Aklını hic bulandırma bence
Kisiden kisiye degisir. Olumsuz bir yanlarını gorursem insanları duzeltmeye yardımcı olmaya tabikide calısırım :) ama belirsiz biseye Şu an olmayan bir konuya nasıl tavsiye vereyim ki bilemedim 😊
Gerceyin peşinde koş acı olsada anlıyıcagı dilden söylerim
kimseye bütün benliğinle bağlanma
3 düşün 1 konuss herkese hwmen güvenme tart ölc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar