Demek istediğim, kendimi geliştirmek için özgüvenli olmak adına neler yapayım
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayata bakış açını değiştirebilirsin mesela. Çoğu insan çok dar görüşlüdür ama bunun farkında değildir. Felsefi açıdan kendini geliştirmekle başla.
Nasıl ama
Farklı kültürler, Farklı felsefi görüşler ile etkileşim kur. Şuana kadar bildiğin doğru ve yanlışları yeniden gözden geçir. Kısacası, Yabancı insanlarla iletiş kurmaya çalış. Hep aynı kişilerle görüşmen, iletişim kurman seni bir süre sonra köreltir canım .
Karakterini tamamen değiştirmek yerine var olan potansiyelini açığa çıkarmak çok daha kalıcıdır 🧠 Bambaşka biri gibi hissetmek, beden dilini değiştirmekle başlar. Dik durmak, göz teması kurmak ve ses tonunu sakinleştirmek beynine doğrudan öz güven sinyali gönderir 👁️ Kendinle konuştuğun dili dönüştürdükçe çevrenin sana olan yaklaşımı da değişir. Sen en çok hangi durumlarda öz güvenini kaybettiğini hissediyorsun? ✨
Cevap
9Cevap
Sahte özsaygınlık, ve boş kişisel gelişim tavsiyelerini dinleme.
Ne yapayım o zaman panik atak yüzünden dışarı çıkamıyorum vücudum titriyor ağlama geliyor göz teması bile kuramıyorum bunu bırak konuşamıyorum artık
Uzun süre Evde izole olduğun için. Bulunduğun yerde evinin kapısında otur etrafı rahatlıkla izle, Vücudunu değil doğayı seyret çevreyi.
Aklına senaryo getirme, Sevdiğin biri ile psikologa görün.
OKB hastasıyım ve sosyal çevrem yok bu yüzden ama teşekkür ederim haklısın
kendine verdiğin küçük sözleri tutmaya başla insan en çok kendi gözünde büyüyor böyle
Kendini sev. Ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etme
Kitap oku hobi edin, dışarı çık sosyalles, dil öğren gez araştır vs
Spora başla
Ayna da gözlerinin içine bak ve kim olduğunu sor
Yasin kaç bro
24.
Ortaya kadar okudum pardonda mağarada yaşamıyorum ben
Eee sonra peki
Değişemezsin
Kendini baştan yarat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?