Mental olarak çökük durumdayım ve saçmalıyorum. Az önce birisine yine mevcut hükümetle ilgili ağır konuştum, seni şikayet etcem dedi.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlar saray, makam, mülk dünya sevdalıları
Yıllardır değişmedi ki bunların tavrı
Bunlar Yezid, Muaviye babakarı Ebu Süfyan gibi
Hz Hüseyin olmak, doğru olanı söylemek, doğru olan için yola çıkıp şehit olmak cesaret ister
Din adına gelip dine en büyük zararı verdikleri ortada, net
Recep Tayyip Erdoğan a Allah ın bütün vasıfları onda vardır diyen topluluktan ne bekleyeceksin
Recep Tayyip Erdoğan için "Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider" ifadesi, Ocak 2014'te dönemin AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan tarafından kullanılmıştır
Anlık öfke ve zihinsel yorgunlukla ağzımızdan istemediğimiz sözler çıkabilir, bu çok insani bir durum. Sosyal medyada tartışan çoğu insan sadece gözdağı vermek için şikayet tehdidini kullanır. Şu an kendini daha fazla yıpratmamak için o konuşmayı silip ortamdan uzaklaşman en sağlıklısı olur 🧠 Karşı tarafın durumu bu kadar büyütmeyeceğini düşünüyorum, içine sinmiyorsa hesabını bir süre gizliye almayı denedin mi? ✨
Cevap
8Cevap
Sen kendinden eminsen iyi bir kızsın bence sen. allaha sığınırım de. Allah seni korusun 🙏
Ad soyad profil yani direkt bulunabileceğini şey varsa sıkıntu. Ama fakeden meta şirketlerinden de terörizm cinayet gibi vb. Şeyler olmadıkça ip vermiyor savcıloga
Şikayet edebilir ama burada senin nasıl, ne durumda olduğunla da ilgilenmezler.
Ben içlerinden geçiyorum onlar bir gün çok ağır bedel ödeyecek korkma onlar artık azınlık
ben ettim seni merak etme bulurlar.
kimsenin hakaret etmeye hakkı yok. seni bulup tutuklayacaklar
farketmez. hapse girip çıkamazsın.
Ne diyon ya hapse girip çıkamazsın ne demek demi Atatürk'e bile küfür edebilirsin adam öldürebilirsin tecavüz edebilirsin hırsızlık yapabilirsin ama mevcut hükümete laf söyleyemezsin yasak hapse girme sebebi ama tacizden hırsızlıktan adam öldürmekten hapse girsen bile çıkarsın düşünce özgürlüğü yok çünkü. Tam bir muz Cumhuriyeti..
ahaaaa kanıtları arttırıyorsun. kesin çıkamazsın
Kimse iplemez seni, merak etme
Etse de bir şey çıkmaz. Daha doğrusu etmez yani.
Edebilir memur degilsen sorun olmaz
Etsin
Etsin bir şey olmaz
olabilir şikayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?