Hastanelerde sıra beklemiyoruz.
Mülakatlarda sıra beklemiyoruz.
Hastanelerde doktorlsr dayak yiyor, o duble yollarin altindan kilolarca patlayici cikti ve bir suru asker vatandasimiz hayatini kaybetti.. askeri sinav mulakatkarinda kimisine en sevdigin sanatci kim diye sorukurken bana gelip ismet inonu nun babasinin adi soruldu. cok guzel bir durumdayiz yani. kopru yapildi dendi kopruyu bilmem kimler yapti ama kendimi yapmis gibi biliyoruz. Akaryakita hergun zam ekonomi bozuk zengin daha zengin fakir daha fakir oldu. Ötv gecici zam dendi hala duruyor. sigara alkol hergün zam. kucuk esnaf bitti yerine yandaslari geldi. bag kur sgk primleri tavan yapti herkes kacak calismak zorunda kaldi. Tarim berbat halde destek yok mahsul para etmiyor herseyi disardan aliyoruz. Hergun milletvekillerine zam ama emekliye hic bisey yok.10 liralik sigaradan vergi alinir pirlanta elmastan alinmaz cunku kendi adami o işle meşguldur.4 kere kandirildi. Teroristleri karsiladi el ele tutustular sonra gene kandirildik dedi. Teror git gide artiyor ama halka terorun sözde bittigini soyluyolar. Şehit ailelerine sevinin oglunuz sehit oldu deniyor ama kendi oglu cürük raporu aliyor. Chp mhp li falan degilim ülkeyi yonetecek adam yok bu gercek
fazla konusmayacağım bu konuyla ilgili sadece 2 foto atıyım yeterli sanırım
www.hakimiyet.com/.../...meydan_okudu_h1199293.jpg
haber.sol.org.tr/sites/default/files/tubi.jpg
O eriğin yetişmesi için yol yaptı be !
yav hehe. zaten tübitak ın başka yaptığı proje yok. iki resim cımbızlamış. tamam tamam sen haklısın.
Allah erdoğandan razı olsun yav erik bile sıra beklemiyor daha ne olsun
tubitakın kabul etmeyip geri çevirdiği projeler uluslararası alanda dereceye giriyor yani tubitak için değerlendirmeye girmek istiyorsan kıbleyi gösteren saat filan yapman yeterli veya dua okuyan tesbih
tabi tabi kesin doğrudur söylediklerin. yesinler yalanlarını
googleye yaz tubitak tarafından çağırılmayıp avrupada 1. olan projelere
bu haber memurlar nette google a yaz bak yalanlarla gelmeyin
Geçtiğimiz hafta sonunda bazı internet sitelerinde yer alan ve TÜBİTAK'ın Papaz eriğini imam eriğine dönüştüren projeye destek verdiği yönündeki haberlerin hayal ürünü olduğu belirtildi.
Sosyal medyada yayılan iddiayla ilgili olarak görüştüğümüz TÜBİTAK yetkilileri, söz konusu haberin sosyal medya kullanıcıları tarafından üretilen bir şaka olabileceğini belirttiler.
Papaz eriğini imam eriğine dönüştüren haber kuruma doğrulatılmadan; gerçekgündem, odatv, sözcü, t24 gibi bir çok site tarafından aynen kopyalanıp kullanılmıştı.
yav tamam hadi bu proje trol olsun gerçek olmasın diyelim peki tubitakın değerlendirmeye bile almadığı projeler yurt dışında binlerce proje içinden birinci oluyor bunu nasıl açıklayacaksın yurt dışındaki fetocuların oyunumu yoksa
bir de havaalanı yaptı. Vatandaşın uçağa değil otobüse binmeye bile parası yok ama olsundu havaalanı önemliydi...
Ha bir de yeni yapılacak havaalanını Almanlar kıskanıyodu (tabi zavallı Almanyada hiç havaalanı yok paraşütle uçuyolar bildiğiniz üzere) Ama yapım ihalesi Alman bir şirkete verilmiş diye okudum gazetede.
Avrupaya hep birlikte gıybett çekemiyolar bizi şarkısını gönderelim. Avrupa taş devrinde tabi şu an. Çok kıskanıyolar bizi.
@DarkThor o 5 liradan kaldırım vergisi alıyor işte ksnka yol için.
Son insan gömücü😂
Yani bende hiç anlamıyorum. Akp den önce yolumuz mu vardı patikalardan gidiyorduk.
Bu kadar nankör bir millet teeallaam 😒
Günah nankörlük hep bunlar 😕
Cevap
45Cevap
öyle demeyin, pkk bitti, ışit bitio, musul yakında bizim petrollerine konucaz, obamayla putini dize getirip şfaat dileticez, 2023 te lozan bitio bor çıkarıcaz süper güç olucaz, adalet sistemi düzeldi, tıkıt tıkır işilyo tecavüzcüer, katiller hakettikleri cezayı alıyor (rüzgar çetin gibi birine bile basit bir trafik polisini katletti diye 8 ay hapis yatırdılar) millet zengin para sıçıo, harcaycak yer bulamıo, bakmayın açız işsizis dediklerine, alayı diyet yapıo aslında. ne güzel suriyeli kardeşlerimizde geldi canımız sıkılıodu iyi oldu hep türk hep türk birazda arap görelim..
kesin bilgi yayalım...
Musula giden yolu bile yaptı!
Yol yaptı, köprü yaptı, köprüden her geçişinde 98 lira alırım dedi. "Ama o bizim vergilerle yapıldı?" desen de, "Beni ilgilendirmez, ödeyeceksin." dedi. Hastaneler yaptı, hastalıklar arttı. 3. Köprü yaptı, kamyonlar oradan geçmek zorunda kaldığı için pazara mazot zammı geldi. 93 senesinde 900 lira asgari ücrete çok az dedi, anca 23 yıl sonra 400 lira zam geldi. En pahalı benzin bizde, en pahalı telefon bizde, dolar aldı başını gidiyor, Türkiye'nin %73'ü 5 bin liradan az gelirle geçinmeye çalışıyor, ama millete sorsan çok iyi ekonomimiz var. (!) Daha milleti yol ile hastane ile köprü ile kandırmaya devam etsin.
Yol yaptı köprü yaptı bunu unuttun 😅
@DarkThor hah kanja yetiştin gel. Köprü yaptı hastane yaptı iphone yaptı. Nankörlet !!
@DarkThor herkesin elinde nasıl Iphone oluyor biliyor musun? Operatörler taksiti ile, faizi ile birlikte satıyor ya da alacak kişi bankadan kredi çekip telefonu alıyor. Herkesin leblebi gibi ev aldığını nereden çıkarıyorsun? Yine bankaya çalışıyorlar, kredi çekiyorlar. Hem erkek hem de kadın haftanın 6 günü yaklaşık 10 saat deli gibi çalışıyor, çok az maaş alıyor. Kadın da çalışmasa fatura ödeyemeyecek duruma geliyorsun. Kredi kartı borçlarının toplamı 5 milyar lira, gençlerin %11'i işsiz, diploman olsa bile okuduğun bölümde iş bulamıyorsun. Öğretmenlik okumuş ama taksicilik yapıyor. Daha çoook şey var ama görmek önemli. Biraz Cem Seymen'i, Emin Çapa'yı izlemeni öneririm, onlar bu konuya daha hakim.
İPhonu unutma 😂 @Gpedit
Aldığın mağazanın yolunu bile hükümet yaptı helal olsun 👏
@DarkThor kaka diye bana mı dedin 😭😭😭
@DarkThor b. k dedin bana 😭😭
@DarkThor önce sen bir dene de 😂
@DarkThor günah tabii hurma varken 😔
@DarkThor o zaman okunmuş hamburger ye🙈
Azerbaycan Türkü ben? 😱😱😱
Ühühühü 😭😭
Uçur beni buradan uzaylı 😂
Vuhuu ✊
Hatta hastanelerde sıra bekleme falanda kalmadı. Artık randevu sistemi var, randevu sırası bekliyoruz. Hatta herkese bedava, işsize GSS diye ödemesi bilem var yaa. :D Yıllardır ödediğim gss ile araba alırdım ya da iş kurardım. Ki hastaneye adımımı bile atmıyorum yıllardır. Kullanmadığım hizmete para ödüyorum. :) Sonra bilo gemi.. pardon dilim şaaaptı, gemicik alıyor taa İsrail'lere malzeme taşıyor. Onlar yoğurdun kaymağını yiyor, bizde kalırsa dibinde yalıyoruz..
- Amaneen.
Peygamber soyuna öncelik tanınacak elbette. Nasıl Müslümansın?
Peygamber soyunu kurutan müslümanlar bunlar, ben öldürülen taraftanım.
''Tüm dünya bizi parmakla gösteriyor be!'' ama hangi parmakla? Ahaha :D :D
😂😂😂 ortadır 😂
yaptiklarina kimsenin dedigi bisey yokki sattilarina diyorum bn genelde askerlik vazifesini maddiyata cevirmesi zengini ayristirmasi tekel bugun gunde 3 milyon paket sigara satiyor en az 10 tlden 30 milyon tl yapar onu ozellestirmesi türktelekom turkiyede tek basina iktidar telefon firmasi iken ozellesmesi bugun maas bodromda maliyetim 4,500 tl elime gecen 2700 tl olmasi bunlari ben elestirmicemde almanlarmi elestiricek fakir insana git daga askerlik yap ol desin zengine ver parani keyfine bak desin olmeyi goze alip askerlige gidenin 80 tl olan maasina goz diksin kim elestircek tabiki bn elestricem elestirmezsem daha iyi bir turkiye kalmaz yarina yanlisi elestircemki duzelicek yarina
Madem herşey toz pembe sorarım bu ülkede avrupanın en büyük ve popüler havalimanı olan Atatürk Havalimanında nasıl oldu da bomba patladı? Ülkenin kalbinde Ankara da bomba patladı. Binlerce insan öldü. Doğu da her Allahın günü Şehit var. Ama doğru ya bu milletin gözünde insan canının bir yol bir makarna bir kömür kadar değeri yok değil mi?
Peygamber o.. Sus...
Yahu Ecevit döneminde haberlerini unuttunuz mu da yol köprü hastaneyi eleştiriyorsunuz?
Ben hatırlıyorum her gece ambulans yoktu gelmedi geç kaldı haberleri olurdu
Millet hastaneye giderken akşamdan battaniye ile gider sabahlardı sıra yüzünden siz beyin kafasındasınız?
Eleştiri yo peygamberimize... Ya Alkah nidalarıyla destekliyorız.
25 yil oncenin gazete mansetlerine ve ulke sorunlarina bak eger hala gencler issiz fakirler daha fakir zenginler daha zenginse vergiler hala vatandasin sirtinda kambursa eger is imkani hala kisitliysa ruzgar cetin gibiler hala serbestse ve adalet var diyolarsa sehit haberleri duymaya alistiriyolarsa bizi bende elestircem sende elestirceksin
Rüzgar çetinin arabası için yol yaptı be nankör 😅
Deprem olmuş halk sokaklarda kalmıştı. Hükümet fakire yardım adı altında tvlerde zenginlerden para alıyordu. Zenginlerde hükümete yaranmak için bağlanıp bağış yapıyordu. Halk zorunlu deprem sigortası yatırdık neden bize bizim paramızı hükümet vermiyor dediğinde cevap ne gelmişti?
Şu yorumlarındaki 19 yaşında ergeni bana gönderin bişey deniycem 😆
Boşver yapan da yaptıran da şey oluyor 😂
😂😂
chp en çok eleştiriyor. hayır adamlarn Atatürkten sonra yaptıkları adam gibi icraat yok bir de chp hdp ye sığmayan teröristleri bildiğin sahiplenmiş gibi.. yani yani hükümete laf atıyorlar laf değil bir de kendileri hiç adam değil.
Chp yol yaptı mı? Hayır. Sussunlar otursunlar nankörlet...
Hastane de yspmadılar hiç.
Köprü de yspmadılar. Yolsuzluk da. Ay yol pardon yol yapmadılar.
o dediklerinin yanında birde yol yaptı bunu atlamayalım. Ankarada 6 şeritli yol yaptılar sonra 2 şerite iniyor eskisinden fazla trafik var mesela ama yol sonuçta adamlar yaptı
Kaç katlı hastanelet yaptı millete rahat batıyor.
Dur güncellememe bir espri koyacağım 😂😂😂😂
sizin ne istediğiniz belli olmadığı için memnun etmek de olamıyor haliyle.
@yuhbekardesim yol istedik yaptı hastane istedik yaptı hatta köprü de yaptı. Daha ne isteyelim?
@yuhbekardesim pkk nın kucağına oturmayan
Türklüğü silmeye çalışmayan
hergün yalan söylemeyen
söylediği bir şeyi 2 ay sonra inkar etmeyecek kadar şerefli olabilen
iktidarlar istiyorum basitçe
@exorcistt türklük size mahsus zaten. ırkçılık yapmayınca türk düşmanı oluyoruz size göre. ben hem müslümanım ve türküm. Türklüğü size bırakmadık.
bir siyasetçi zamana göre konuşur, hareket eder bu bir nevi zorunluluktur. çünkü siyasetin kendisi zaten kirlidir. temiz siyaset yapma şansın yok.
hükümeti eleştirenlerin eleştirmedikleri birşey var mı merak ediyorum? mesela soranın görüşünü merak ettim
Neden eleştireyim? Peygamber ilan ettik çok şükür..
kafan güzelmiş. bonzai mi kullanıyosun?
Hayır reisi cumhurım yeter
çaresizlikten burda komedi show yapmaktan başka yapacak bişeyiniz kalmamış. ne diyem Allah yardımcınız olsun. yakında laikler avrupaya siz de orta asyaya falan gidersiniz herhalde. atalarımız ordan gelmiş sonuçta. gitmek lazım oralara.
Atalarımız? Şu cümlenden bile "Türk değilim" sözlerin akıyor... Hukuk okuyorum sen ne iş yapıyorsun? Ülkeye ne faydan var da 1 2 saat kafa dağıtmak için girdiğim sitede beni yargılıyorsum?
bir cümleden insan yargılaman ilginç gerçekten. hukuk okuyormuşsun yazık yarın belki hakim olacaksın.
biz size göre daha az türkçüyüz ya ondan öyle dedim. Yoksa biz Türklüğü size bırakmadık çok şükür. hem müslümanım hem Türküm. nokta
ben çok şükür çalışıyorum kimseye yüküm yok. seni de ilgilendirmez ama boş yere itham ettiğin için açıkladım.
Tam anlamiyla ne parti ne erdogan hayraniyim. ama inkar etmesinler nankorluk yapmasinlar. daha iyisi olamaz bence. su an daha iyisi yok.
Evet boşuna peygamber ilan etmedik 😍
İslam koruyucu o peygamliğe yakışır reisim 😍
Sende iyi şeyler yap senide eleştiren cok olur :D
Bişey vardi Mhhh neydi İt ürür kervan yürür
O kervan için yol yaptı be...
Siyaset dipsiz bir kuyudur herkesin kendisi için dogru bildigi inandıgı şeyler vardir tartisilamaz bence
Kuyuya giden yolu bile yaptı!
@almahatun ne güzel nick resmen beni Alma demissin yani alan yandi :D
Elmanın alması o 😕 Kızıl elmaya atıf. Ama sen uyarı niteliğinde anla 😅
Yol var ama o yolda gidecek Sahin almaya para yok secmeninde.
Kömüre ülke satanlara açıkla bir de bunu 😅
bizim kmüre ülek sattığımız yok ama siz en ufak bir savaşta kaçarsınız savaşmassınız Neredeyse bu ülkenin yarısını eleştiriyorsun adam ol akllı ol soran hatun
sonra köprüyü başkasına yaptırdı.
teleferiği başkasına yaptırdı.
türkiyenin gelecek 10'ar 15'er senesini sattı
her yerdeee yolll var...
Peygamberliğe yol yaptı hatta bak bunu unuttum.
Bu sefer hemfikir olduğumuz bir konu gene kavga eder miyiz :P
Etmeyiz gibi 🙈
biri hemen müslüman olmadığını anlamış haha
Başka soruda 9 eksim var burası yine iyi 😂😂
sorulara - + verme özelliği gelmiş :D
gün geçmiyor ki insan yeni birşey öğrenmesin :)
Sorumdaki görüş güzel insan evladı 😑
soruyu beğenme özelliği gelmiş onu öğrendim sayende
hatta nasıl - verebilirim diye bakınıyordum bende :D
gene imalı bir güzel insan evladı geldi :/
Yorumumu eksileyelseydin keşke ya tüh 😕
hoşuna mı gidiyor ne :D
hafif bir pesimistlik seziyorum :)
Yoo 😂 Samimi bulduğum insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor 🙄
o değilde inançların ve nickinle çok güzel bir ironisin yahu :)
Kızıl elmaya atıf o 😕
Onu bağdaştıramıyorum. biraz bilgisizim sanırım.
benim bildiğim türk mitolojisinde savaş tanrıçası :)
Evet var da ben daha çok kızıl elma dediğimiz Turana atıf yaptım.
kızıl elma dedikten sonra anlamıştım ona atıf yaptığını ama işte alma hatun ile bağdaştıramıyorum çünkü çok hakim olduğum bir konu değil.
cahilliği kabul etmek bir erdem midir :)
Erdemdir. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır demiş atalarımız 😇
bende
Söz veriyorum ! Sana birçok şey öğreteceğim fakat önce sen bana birkaç şey öğret..
demişimdir :)
Aman tanrım 🙄
var mı öğreteceğin şeyler :P
ama rte nin sakın dünya ileri olduğunu söylemede :P
Bilmem gıcıklığına derim belki 🙄
Çok da umurumda olmadığını fark ettim şuanda :)
Ve samimiyet söner... Zirvede bıraksam iyiymiş.
eee babamin mirasini satsam bende ne yollar yaparim bunlarda ne var ne yok satiyor yaptik diyor
, Köprü yapamazsın işte :d:d:D:D
bizim kerizler dedihin kendinden bahsediyorsun senin bodrumda yazligin varmi? o rusa mulk satilabildigi icin yazliklar senin ya da her vatandasin sahip olamayacagi birsey hadi sen git rusyada geco kondu alda goreyim. 2- satilmayan ozellestirilmeyen ne kaldi bir say bana? simdi kabahat bende sana laf anlatiyorum senin gibiler s... mahkum
Bir şey olduğunda Bakkal Şefik abiyi mi eleştireceğiz tabiiki hükümet eleştirilmeli :)
Detayda belirttim yaptıklarını. Eleştirmeniz nankörlük..:
Köprüleeeer yollara
yollaaaar tünellere
tünelleeer hastanelere
dönmeli yurdumdaa diyorsun 😋
Evet. Hastaneye de köprüler yaptı diğerleri ne yaptı ha?
Hastanelerde sıra beklemiyoruz dedin çok güzel dedin. Koskaca Niğdede tüm ile sadece 1 cildiyeci doktor bakıyor geçen randevu alayım dedim 24 gün sonrasına randevu alabildim :) Keşke biraz da doktor inşaa etseler ama pardon bunu hükümete yıkamam bakkal şefiğin suçu bu
hükümet eleştirlmek için vardır zaten başka hükümet olsa onu da eleştiririm fark etmez
Detaydaki nimetleri görmezden gelmek bence çok ayıp...
size dış ülkeleree bağlı ve halkı 2000 li yılların başlarına kadar uyutan yöneticiler lazım.
Güzel ve ironik bir soru. Ama yorgunum sayamiycam neleri yanlış yaptıklarını. 2000 karakter de yetmez zaten. En az 2000000 karakter.
Bİliyorum işte. Sığmayınca bende soruyu tersine çevirdim. Detayı da görüyorsun kısa sürdü.
Yaptıklarını uzun uzun anlatmışsın.
👍 Çünkü sadece yol yapıyor yolluk yapıyor yolsuzluk yapıyor yol ile ilgili tüm çekilesi fiilleri yerine getiriyor ama sadece yol iştee 😊😊
Oha eig 😂😂😂
😊 Gerçekler
Aha, 😊 gitti eig 😓😊
😔😔 daha iyisi geldi ama 😭😭😭
😊 Şaka yapıyorum tabiiki öyle takıntılarım yok benim çok şükür. Okudum da güzel demiş helal olsun arkadaşıma da.
İroninin dibi olmuş evet Ada'm yol yaptı neden kabul etmıyosun 😂
Anlamadılar bir yürlü 😂😂
yani yaptıkları hep yetersiz gelir
eskidende yapmadıkları için eleştiriyorlardı.
insanlar eleştirecek bişi bulur :)
Eleştiren kişi eski dönemde olanları bilmiyor sanırım bence sizde eleştiriyorsınuz sadece yol yaptı demeye getirdim olayı 😂😂😂
eski dönemdeki olanlar ne
@Enternasyonel eski CHP ve MHP döneminde yasanan krizler diyim kısacası insana yapılan eziyet gaz kuyrukları hastane sıraları eve baskın yapan polisler dikdatör TSK görevlileri diyim sen anla bunun gibi binlercesi var
dilek dogan daha geçen yıl evinde polisler tarafından katledildi. Hastane kuyrugu falan bıkmadınız mı aynı seyleri söylemekten be uffffff kriz donemınde dolar 3 tl miydi 😂
@Enternasyonel yav he he polis onu yaptı diye
Tüm emniyet suçlanır mı sende dostum
Dolar 3 TL diyosun neden çünkü bişeyden cakmıyosun da ondan benim işim borsa ile kazanç sağlıyorum dolar senin para birimin değil düserde inerde buna ayak uydurmak zorundasın ahbab :D
chp dönemiyle ilgili polis baskınları ne alaka somut ne ornegin var.) dolar insin artırsın banane dolar karsısında benım tlm deger kaybediyor sen borsacısın ama karaborsacı heralde 😂
yazık ya lünpenlik akıyor 😊
Hükümet olamadığı , çocuk tecavüzlerine hala agır kararlar alınamadıgı , tek düşünce yapılı oldugu için
Bide köprü yaptı lütfen onuda ekleyelim haa bide köprü yaptı:/
pkk nın kökünü kessin çok yanlışları var burası yeri değil
eleştirmek caiz değil assd
Günah peygamberi eleştirmek zaten... Ne tip insanlar var..
Evet ya haklisin artik elestirmicem
Çünkü yol yaptı 😕
Vu dunyanin gelmisini gecmisini...
Dünyanın değil vatandaşın.
Yol yaptı ama.
HAstane yaptı 😂
Eleştirilmesi gereken bir hükümet çünkü.
Eleştirilmeye bile yol yaptı be!
Kirmizi Baslikli kiz dikat et tilki cok :F
Ben de kurtum abicim gelsinler bir kapışalım 😂
hükumet yapmadıki onlarıda 😅
Ya çaktırmasana 😒
tamam tamam 😅 haklısın :D
İroninin kralı 2023 te
Ben anladım 😂
Siz çok iyi biliyorsunuz nedenini.
En başta yalancılar.
Acillere alınmayan acil hastaları var. Hastane hastane dolaştırılıyorlar.
Haziran'da AB'ye vizeler kalkıyordu.
NE OLDU?
HALA GİREMİYORUZ.
AVRUPA BİZDEN AMANDA ÇOK KORKMUŞ.
Yol yaptı, yolsuzluk yaptı, daha ne yapsın be!
İşte sonra köprü yaptı 😂
Unuttum köprüyü yazmayı. Affedilebilir miyim hazretleri tarafından sence😫
Ya Allah bismillah diyerek önünde eğil 😕
Bir de ıstırayım https://youtu.be/aSGNzBSj6lU
Oha ben bunu bir soruda sorarım 😂
Hayııır ben sorucam😤
Ben g. t kılıyık diyen teyzeyi de koyacağım ama 😏
Sen tek onu koy, bu amca benim😁
Bono nööö 😂😂
Hırsız :(
Liderim gibi 😏
Benim soru hakkım var senden önce sorucam😜
HOYOor 😱😱
yok için yol yaptı yinede yaranamadılar
Sadece yol yapmadı. Köprü de yaptı.
Köprüyü bile kendi yapmadı ondandır :))
Çaktırma 😅
eksileyen vatandaş hükümetin kendisi mi yaptı niye eksiliyor :D
Eleştirdin ya artık onun için kafirsin 😂
Gerçek ama napaalım :D
ByRafaNadal'ın yorumuna sonuna kadar katılıyorum
İs yapti mi is. Millet issiz
Detayda belirttim ne yenilikler getirdiğini. Nankörseniz artık...
kardeş masa başı beyaz yakalılar konumunda iş istersen o isteğin hiç bir zaman olmaz. Kendimi bildim bileli bu ülkede işsizlik var ve millet aç. Ama bakıyoruz milletin elinden iphoneler altından arabalar eksik olmuyor. git sende herkes gibi evde yatacağına adam gibi ekmeğini kazanmaya çalış. işsizlik diye bir şey yok. is beyenmeyen genç asalak bir nesil var
Ben hukumet yaomadi diyor muyim. Zaten yaomasi lazim. İsi bu. Sen bir mudure para verdiginde adam isini yapiyo ya helal olsun diyo musun hayir isi bu zaten
@atlas__________ kardes adamin meslegi ogretmenlik sen git is begenme diyosun. Mantik bu mu
zaten bu öğretmenlerin atanamama muhabbeti de iyice kronikleşti. o da olmasa başka bahaneniz yok cidden. benim kimlerden söz ettiğimi iyi biliyorsun aslında
@atlas__________ bu sadece ogretmen degil bir suru meslekte var gormek istemeyen gormez
senın gıbı zekıler burda surunuyo kanks
Di mi 😏
demi hiç eleştiriyi hak etmiyorlar çok nankörüz
Detayda saydım tüm nimetleri.
herkes işini iyi yapıyor demektir
Değil mi? Hem cumhurbaşkanı seçtik hem de peygamber... Allah onu başımızdan eksik etmesin 😍
Eeeee neyle yaptı yaptı güzelde neyle yaptı
Türkiye otomobil üretmez maden satmaz petrol satmaz bu paralar nereden geldi diyebilirsin haklı olarak ama işin gerçek boyutu şu. Bir zamanlar Amerika'yı paraya boğan Araplar akıllandı. Müslüman devlet olarak ayakta durabilen sadece Türkiye kaldı bunun farkına vardılar ve bütün paralarını Amerika'dan çekip Türkiye piyasasına sürdüler bunu başaran ise RTEnin itibarı idi. Gezi parkında doların 5 dolar olması beklenirken dolar yerinde sayıyordu çünkü o dönemde Araplar milyarlarca dolar Türkiye piyasasına sürdü. RTE Türkiye'yi krizden ilk geldiğinde nasıl kurtardıysa şimdide Araplarda olan itibarı sayeisnde kurtardı konuşmalarına bak televizyonlarda benim Arap kardeşlerim Kürt kardeşlerim diyor hep. Yasin el kadı bu dediğim Araplardan sadece bir tanesi araştır istersen.
Yaptıklarından çok kusurları var
Gösteriyor ama hangi parmağıyla...
Hay Allah razı olsun 😂 😂
belediyecilik zihniyeti ile ülke yönetilmez..
Hasjhdasd aynen tabi dalgaya gel
Aç gözlülük halkta da var
Eleştirirler böyle hazıra konmaya da bayılırlar.
Peygam ilan ettik çok şükür. Allah başımızdan eksik etmesin 😍
İnşallah çarpılırsın <3
İnşallah bebeğim 🤗
çarpılmış çarpılacağı kadar Allah belasını vermiş benim tek sözüm inşallah geberirsin soran
Cevabı detayda vermişsin zaten
Dinin islam degil galiba
Neden ki?
Ben sevmesigim ya da sevdigim icin yazmiyorum ama assagida bir yorumunda peygamberlik ile ilgili bir yanit vermissin
Yok deistim ben hiçbir insanı bu kadar yüceltecek kadar alçalmadım.
O zaman bilmemen normal
Tamam harun abial bşr snikırs ye.
Sanada yiyecegin seyler bulabilirim sukufecigim
Annene ikram et önce terbiyesiz...
sen ne diyon ben her gün sıçıyom
Cunku basarili olduklari icin :)
Meyve veren ağaç taşlanır.
:ASdA:DsaD:A
Meyve veren ağaç taşlanır hesabı.
Namkör cok
Kendi elimizle cumhurbaşkanı ettik kendi ellerimizle peygamber gördük. İslamın savunucusu 😍
Yok sağ oş 😅
karaktersizlik
eleştirilmemesi karaktersizlik pardooon. s
siyaset zor iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar