Kimsenin umurumda değilim, birbirimizi gerçekten düşündüğümüz çok yakın bir arkadaşım bile yok, ölsem ailem hariç kimse üzülmez galiba.
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimsenin umurumda değilim, birbirimizi gerçekten düşündüğümüz çok yakın bir arkadaşım bile yok, ölsem ailem hariç kimse üzülmez galiba.
Cevap
13Cevap
insanlarla tanışarak.
Bugüne kadar tanıdığın insanların hepsini düşün kim bilir kaç yüz insan tanıdın dimi ve çoğuyla görüşmüyorsun sıkı fıkı değilsin bu yüzden kimsem yok gibi hissediyorsun doğru da hissediyorsun insanlar 2 şekilde senin etrafına yığılırlar birincisi bu hayatta gerçekten büyük bir şey başarıp ulti milyoner falan olursan herkes bir anda etrafına üşüşür ikincisi ise öldüğün gündür o samimiyetsizlerin hepsi rahmetli iyi insandı çok severdik diye yalandan vicdan rahatlatırlar yani kısacası hemen herkes seninle aynı şekilde yaşıyor insanoğlunun fıtratı böyle ya menfaati için yanaşır ya vicdan rahatlatıp günah çıkarmak için ki bu bile menfaat kapısına çıkar zaten
Ufak bir motor al ve zaten yavaş yavaş çevre edinirsin
Siteye ne zaman girsem aklıma ilk sen gelirsin, o yüzden hep umurumuzdasın
Ben bu durumun biraz şans olduğunu, biraz da sosyal becerilere bağlıyorum. Yeni insalarla sohbet etmekten hiç çekinme, gerekirse davetkâr ol kahve vs için sen teklif et. Ve doğal ol ailenin yanında nasılsan yeni tanıdığın insalara da öyle doğal ol.
Aile dışındakiler zaten yalan dolan.
Yine de birbirine değer veren insanlar da var
Menfaati bitene kadar mış gibi yapan onlar.
Hepsi değil
İnsan değil mi hepsi aynı dışkının yolcusu.
Ailenin dışındaki insanlar %90 menfaat
Niye böyle peki anlaşılmaz birisimisin sen
Bazen kimsenin olmaması daha huzurlu
Artık hep sosyal medyadan tanışmak daha çok
Ben değer vereyim sana ayıpsın
Yaş kaç? Meslek ne?
Bende öyleyim
Bende de aynı galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu yalnızlık hissi gerçekten çok yıpratıcı ama yalnız olmadığını bilmeni isterim 🧠 Değer görmek önce kendine verdiğin değerle başlar. Kendi ilgi alanlarına odaklanıp doğal ortamlarında insanlarla iletişim kurduğunda, seni olduğun gibi kabul eden kişilerle yolların kesişecektir. Kendini kapatmak yerine küçük adımlarla sosyal çevreni genişletmeye ne dersin? En son hangi hobin veya ilgilendiğin konu seni heyecanlandırmıştı? ✨