Seviyorsan gizle, aşıksan belli etme, depresyonda mısın gülümse, mutlu musun gösterme.. hiçbir duyguyu yaşama sap gibi kal öyle orada. Çağımız böyle istiyor. Yoksa yanarsın
Yaşamıyoruz taklit ediyoruz toplumu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seviyorsan gizle, aşıksan belli etme, depresyonda mısın gülümse, mutlu musun gösterme.. hiçbir duyguyu yaşama sap gibi kal öyle orada. Çağımız böyle istiyor. Yoksa yanarsın
Yaşamıyoruz taklit ediyoruz toplumu
Cevap
11Cevap
evet kesinlikle.
Kaybetmek istiyorsan duygularını açıkça göster
Ya karşindaki seni kullanıyorsa insanlar çok kötü be bu zamanda
bunları yapınca terk edilmezsin muhtemelen aldatilirsin eheheheh
Öyle galiba ama boş ver kendin ol belli etmek istiyorsan et istemiyorsan etme kasmaya değecek bir yer değil
Duygularını belli etmekle hissetmek farklı şeyler, derinden hissedebilirsin ama öyle olduğunu belli etme, yoksa suistimal edilirsin…
Taklit etmeni istemem ama oyunu kurallarına göre oynamak diye bir şey var. Bu yüzden yazdıklarının çoğu doğru ve bence öyle olmalı. İnsanlar nankör ve iki yüzlü.
Kesinlikle.
Az belli et.
Yoksa bozulur bahsettiğin her şey
Maalesef evet
oynayarak nereye kadar?
İyide o zaman nasıl iletişim kuracak
Maalesef evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerini açıkça yaşamak seni güçsüz değil, sadece savunmasız kılar; zayıflık ile kırılganlığı birbirine karıştırmamak gerek 🧠 Kendi doğallığını saklamak yerine doğru insanlara açmak en büyük cesarettir. Toplumun duygusuzluk baskısına yenilmek zorunda değilsin. İnsanların bu samimiyeti hak edip etmediğini ölçmeyi öğrendiğinde kaybetmezsin 👁️ Peki seni hislerini saklamaya iten, yakın zamanda yaşadığın spesifik bir hayal kırıklığı mı oldu? ✨
Fikrim değişti gizli kalmak daha iyi bence de
Hemen pes edip kabuğuna çekilmek en kolayı tabii ama bu seni korumaz, sadece yalnızlaştırır 🧠 Bence kestirip atmak yerine biraz daha cesur olmalısın.
Yazıp yazıp sildim ne dedi bu şimdi anlamadı ben. Su istedim gazoz getirdi ne yaptı bu kablosal problemler mi yasiyo bu