Arkadaşım benden daha iyi bir mesleği oldu ve daha iyi bir maaş alacak. Ben de meslek sahibi olacağım, maaşım da asgari ücret civarı olmayacak ama onunki kadar da olmayacak, kendimi kötü, ezik hissettim napmalıyım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım benden daha iyi bir mesleği oldu ve daha iyi bir maaş alacak. Ben de meslek sahibi olacağım, maaşım da asgari ücret civarı olmayacak ama onunki kadar da olmayacak, kendimi kötü, ezik hissettim napmalıyım
Cevap
7Cevap
Maaş statü göstergesi değildir. Seni yaptığın işin temsil etmemeli. İş sadece para getirsin. Sen her zaman daha fazlası ol
Haklısın rahatladım biraz sağ ol
Dimi doğru diyon
Sen kendi değerini maasla mi olcuyorsun ki ezik hissediyorsun? Dünyadaki tüm maaşlar kurban olsun bana
Hmm öyle mi diyon
Haklısın
Kıyas yapmam doğru değıldır
arkadaşınızın iyi bır meslek ve ıyı bır gelır duzeyıne ulaşabılcek olması sızı mutlu etmelı rahatsız etmemelı doğru bulmuyorum düşünceniz yanlış
Hmm haklısın
Bence bu arkadaşlık değil. Demekki ondan çok kazanacak olsaydın ona ezik gözüyle bakacaktın.
Ya yok onun adına mutlu oluyorum ama kendim için üzülüyorum
Evet
80 civarı alacam
Öyle mi diyon
Teşekkürler
Arkadalındanda daha yüksek maaş alanlar var herkes ezikmi o zaman
Hiç bu açıdan bakmamıştım
Yani herkes eşitmi
Değil doğru diyon
O yğzden kimseyle kendini kıyaslama karşılaştırma sonu yok o işin sen kendin için herşeyde yapabildigin en iyisini yapmaya çalış gerisini boş ver
Haklısın hakkında hayırlısı olur seninde umarım
Teşekkürler
Onun için dua et ve bir fakir doyur sadaka ver geçer.
İnsan arkadaşını kıskanır mı la ne yapmalısın tedavi olmalısın hasettten
Güzel destek olsan ne olur yani kızı kötülüyon hemen
Onun adına mutlu oluyorum ama kendim ondan daha düşük alacağım için kötü hissediyom
1 haftaya geçer bu his, iş hayatı yarış gibi potansiyeli olan yükseliyor , eğer potansiyelin varsa denemelisin
@orçomanyak tamam teşekkürler
Bu hayat sen bazı insanlardan daha dezavantajlı hayat yaşarsın bazılarından daha avantajlı yaşarsın. Karşılaştırmak huzurun hırsızıdır
Senin cümlende güzel katılıyorum 🫶
Senden arkadaş olmaz, başarıları kutlayacağın yerde hasretlik yapıyorsun
Onun adına seviniyorum ama kendim adına üzülüyorum maalesef
normal değil knk tedavi ol
Kendimi kötü hissetmemem lazım o yüksek ben düşük aldığım için dimi
evt
Kendini birileriylw kıyaslama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşaman çok insani, kendini hemen yargılama ☕ Rekabet ve kıyaslama dürtüsü bazen öz değerimizi gölgeleyebilir. Ancak onun başarısı senin eksikliğin değil, sadece farklı bir yolculuk. Kendi emeğine ve potansiyeline odaklandığında bu eziklik hissinin yerini öz saygı alacak 🧠 Kendi kariyerinde seni en çok heyecanlandıran adım nedir? ✨