Çirkin erkek yoktur, gelişmemiş, eril olamamış erkek vardır
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Çirkin erkek yoktur fakir erkek vardır
Çirkin erkek vardır ben tipi şöyle yorumluyorum. İnsanın içindeki kötülük ya da iyilik; içi neyse yüzüne yansır bana göre şahsen ben yüze bakınca nasıl biri olduğunu az çok görebiliyorum dolayısıyla içi çirkin olanın yüzü öyle çirkin oluyor ki o çirkinliği ifade edecek kelimeler olmaz biri sana çirkin geliyorsa ya da görünüşü sana hitap etmiyorsa mutlaka karakterinde uymayan şeyden kaynaklı oluyor ya da sana tipi güzel gelen de öyle ama bazıları sadece yakışıklı ve güzel algısıyla hareket ediyo ve bu onlara kusursuz görünüm kusursuz insan imajı verdiğinden midir bilmem giderler sadece görünüşe bakar çirkinden kastım kusurlar değil kesinlikle, tipe bakanlar kusursuz görünüşte olana bakar kusursuz görünüm kusursuz kişi demek belkide
Tamam peki bir erkek nasıl olursa tipi önemsiz olur tipin önüne geçen özelliği nedir
Eril/dişil, ben nedense bu kavramları hiç sevmiyorum. Eril olmamış derken şimdi bir çoğu beyninde ayı olmamış veya maymuna dönüşmemiş birini canlandıracak çünki günümüzde erkek gibi erkek denince bir çoğu öylelerini hayaline getiriyor, bir çoğu eril erkek denince barbar haraketler yapan, sağa sola küfrler eden, hayvan gibi davranan, kadına saygısızlık yapan, vahşi hayvan olmayı erkeklik olduğunu sanıyor.
Sorunuza gelince "çirkin erkek yoktur ama çirkin düşünceli erkek vardır" diyorum.
Yani o zaman kadın da deneyelim, toplumdaki bir çok yaratık kadın değince aklına ssdece seks objesi, sömürülen, tanrının onlara verdiği hediye, çocuk yapan makina vs gibi görüyor kavramı öyle algılıyorlar diye biz kadın deneyelim mi, bence alanı terk etmemek daha sağlıklı ve cesurca
İnsanlar sadece toplu şekilde bir şeyleri kirletmeyi, içini boşaltmayı, sömürmeyi, tüketmeyi seviyorlar. Gökkuşağı sözcüğünü alıp istedikleri gibi kullandılar diye ondan vazgeçecek değiliz. Sadece bir çoğu nasıl düşünüyor onu anlatmaya çalıştım, siz eril diyorsunuz onların beyninde başka bir şey canlanıyor, dişil denince sks objesi, eril denince hayvanlaşmış duygusuz ve aklı fikri kadın tavlamak olan kadına para harcayan para yediren birini düşünüyorlar. Çünki gördükleri bu, böylelerine değer verilmiş ve beyinlerine ilk gelen imaj bu oluyor.
Seni anlıyorum söylediklerini haklı da buluyorum ama ben kavramları olduğu gibi kullandığımı düşünüyorum, sadece bunu belirtmek istedim
Çirkin erkek yoktur , bakımsız ve laubali vardır. Hiç sevmem hiç
Çirkin erkek olmaz, kusur avratta olur
Çirkin erkek vardır da yüzüne karşı denmez
😁😁😁😁🤣🤣🤣 buda iyiymiş
fakir erkek vardır
Dimi yaaa bur de o var artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Katılıyorum, öz güvenini kazanamamış ve duruşunu belirleyememiş erkek vardır. Bir erkeğin dış görünüşünden önce karizması, duygusal olgunluğu ve ne istediğini bilen net tavrı gelir. İletişim becerisi yüksek, sınırlarını çizebilen ve sorumluluk alan bir insan, fiziksel algıyı tamamen değiştirebilir. Zeka ve karakter her zaman ilk izlenimden daha kalıcıdır. Peki senin gözünde bir erkeği anında çekici kılan en belirgin eril davranış nedir? 🧠✨