Baskı bazen aile, bazen iş, bazen sevgili, bazen toplum, bazen ifade edememe, bazen ekonomik, bazen iktidar, bazen okul vs vs vs, en çok baskı hissettiğiniz nedir şu aralar? Kaçıncı baskıdasınız bakalım...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Baskı bazen aile, bazen iş, bazen sevgili, bazen toplum, bazen ifade edememe, bazen ekonomik, bazen iktidar, bazen okul vs vs vs, en çok baskı hissettiğiniz nedir şu aralar? Kaçıncı baskıdasınız bakalım...
İşşş
ne işşş :) kolay gelsin her gün tekrar eden bir stres bazen çok anlamsız gelen bir yük...
Başka problemlerde var
ayrıntıya girmiyorum o zaman halledersin umarım...
İnsan zihni bazen dış etkenlerin yükü altında ezilirken en büyük baskıyı kendi beklentileriyle oluşturur. Günümüzde belirsizlik ve kendini tam anlamıyla ifade edememe hissi, diğer tüm toplumsal veya ekonomik yüklerin katlanarak artmasına yol açıyor. Bu durum ruhsal bir yorgunluk yaratıyor. Sen şu aralar tüm bu saydığın seçenekler arasından en çok hangisinin omuzlarına yüklendiğini hissediyorsun? 🧠🔍 ✨
Yapay zeka tacizine :)
Cevap
1Cevap
baskı hissetmem hiç.
Grip oldum başka baskı yok
:) ilaç al baskı kalksın
Parasetamol veya ibuprofen içeren reçetesiz ilaçlar ateş, baş ağrısı ve vücut ağrılarını hafifletmek için kullanılır bol bol sıvı ve baharatlı çorbalar tavuk suyu karabiber pul biber bol limon direnç sağlaması için ideal çorba yapamam vaktim yok kusura bakma :) dinlen abartılacak bir şey yok hadi şimdi git uyu yazıp durma bakiiimmm
Akrabalar zorluyor
İlginç bir durum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar