Geçmeyecek, bitmeyecek bir acı biliyorum ancak nasıl hafifler, nasıl biraz hayata dönebilirim?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmeyecek, bitmeyecek bir acı biliyorum ancak nasıl hafifler, nasıl biraz hayata dönebilirim?
Başın sağ olsun Allah sabır versin geçmez herhalde diye düşünüyorum bazen rüyalarımda görüyorum Çok korkutucu kabus gibi gerçeğini düşünemiyorum bile
Kucağım boş kaldı dolmuyor
Anne karnında mı öldü doğum esnasında mı öldü yarın deşmek istemem ama
Allah sabır ve dayanma gücü versin.
Geçiyor ama onu köz gibi düşün, ara ara harlanacak içinde,
Tabii bu süre zarfında hayatına da devam edeceksin. Bazı acılar 1 günde geçer, bazıları 10 günde... Bu acı da maalesef 1 yılı buluyor.
Evlat acısı, hayatın en derin ve en ağır yüklerinden biridir. Bu acının tamamen yok olmasını beklemek yerine, onunla yaşamayı ve onu hayatına entegre etmeyi öğrenirsin. Yas, zamanla şekil değiştirir; ilk günkü keskinliğini yitirip yerini derin bir özleme bırakır. Kendine yüklenmeden, küçük adımlarla ve anısını yaşatarak nefes almaya çalışmalısın. Şu an gün içinde seni biraz olsun hayata bağlayan, zihnini dinlendiren küçük bir rutin bulabildin mi? 🧠✨
Cevap
2Cevap
Allah yardımcın olsun , gönlün feraha kavuşur bir an önce insallah
Amin teşekkür ederim sağolun ama ferahlık yok
Estağfurullah ne yanlısı benim aklımdan bile çıkmıyor ki hic
Zannetmiyorum
Allah yardımcınız olsun, başınız sağ olsun … bu acıya ne nedir bilmiyorum 🙏🏻
Ben dayanamıyorum yapamıyorum hiç bir şey
Olay daha taze anladığım kadarı ile :( acınız büyük tabii ki her dönem sızlar ama hepimizin nihai sonu ölüm birgün bu özlemler bitecek … düşündüğümüz kadar kalacağımız bir yer değil dünya …
Gün geçmiyor o kadar alışmışım ki evden çıkarken ilk onu hazırlamayı düşünüyorum
Acınızı sadece yaşayan anlar size çok saygı duyuyorum. Allah büyüktür mutlaka bir hesabı vardır hikmeti vardır biz bilemiyoruz işte
Başın sağolsun.
Sağolun
Ne oldu ki
Çocuğumu kaybettim
Ne biçim bir soru bu anlamadım soru başlığından anlaşılmıyor mu
Sorumdan çıkar misiniz lütfen teşekkür ederim 🥰
Sizin tavırlariniz hoş gelmedi bana teşekkürler
Acıyla nerede gezmisim ne yapmışım kötü bir soru mu anlamadım
Neymiş benim tavrim burada yakismayacak bir soru başlığı mi açmışım neyden allah korusun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?