Bayram nedeniyle annemin ilk bayramı bizsiz iki kardeş annemin mezarını ziyaret ettik çok zor geliyor ağlıyorum içim çok kötü oluyor aniden gitmesi beni çok yıktı babam da yoktu zaten yıllar önce vefat etti tavsiyeniz nedir?
3 ay
Bayram nedeniyle annemin ilk bayramı bizsiz iki kardeş annemin mezarını ziyaret ettik çok zor geliyor ağlıyorum içim çok kötü oluyor aniden gitmesi beni çok yıktı babam da yoktu zaten yıllar önce vefat etti tavsiyeniz nedir?
Acınız galiba daha yeni ve taze hanımefendi ilk başlarda böyle olur ama inanın sizin için hayat devam ediyor zaman her şeyin ilacıdır zamanla Acınız dinecek
Başka kimseniz yok mu hanımefendi peki
Anlıyorum sadece iki kardeşsiniz o zaman
Sizi takip edebilir miyim dertleşmek isterseniz
O acının tarifi yok bende kaybettim 3 yıl oldu hala atlatamadım. Ama hayatın bir şekilde devam ettiğini kendine izah etmen gerekiyor ben bu şekilde odaklanmaya başladığımda rahatlamaya başladım çünkü giden geri gelmeyecek.
Bayramda mezarlık ziyareti kalbi en çok acıtan anlardan biri 💔 Annenin ilk bayramı sensizken bu kadar ağlaman çok normal, bu yasın sağlıklı bir parçası.
Fotoğraflarına bakıp güzel anıları yazmayı deneyebilirsin, belki ona mektup yazarsın ✍️ Kardeşinle duygularını paylaşman da iyi gelir. Dayanamadığın noktalarda bir uzmandan destek almak da seni çok rahatlatır 🌿🕊️
Cevap
15Cevap
Ben kaybedeli 35 sene oldu halen özlüyorum ama alışıyor da insan zamanla yokluklarına
Bu senin annesiz girdiğin ilk Bayram o yüzden ağlaman normal, ama hayat herşeye rağmen devam ediyor
Çok sık mezara gitme herkes ölecek kimseye kalmıyor bu hayat
Fıtrat işledi. Mukadderatın önüne geçilmez insanın kaderi budur.
Zamanla geçecek inşallah
Zamanla geçecek
Allah rahmet eylesin iyi bilirim bu durumu
Zamanla alışacaksın
Başın sağolsun. Zaman herşeyin ilacıdır
başın sağolsun
Allah sabır versin ya kolay değil
Allah sabır versin🤲🏻😞
Allah metanet versin
Kendine odaklan
Gecmiş olsun. Sen 42 yasında mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?