İnsan bence alışan bi varlık ve bi müddet sonra her şeye alışıyoruz ve bağımlı oluyoruz ve bazen maalesef kötü şeylere bile. İyi bir şeye bağımlı olduk mu dopamin bağımlısı diyorlar, kötü bir şeye de e o zaman herkes bir bağımlı
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan bence alışan bi varlık ve bi müddet sonra her şeye alışıyoruz ve bağımlı oluyoruz ve bazen maalesef kötü şeylere bile. İyi bir şeye bağımlı olduk mu dopamin bağımlısı diyorlar, kötü bir şeye de e o zaman herkes bir bağımlı
Dopamin mutluluğu salgılayan bir hormondur. Hangi insan üzülmekten zevk alır ki.
Çok haklı ve derin bir noktaya temas etmişsin. Zihnimiz sürekli bizi ödüllendiren, iyi hissettiren o kimyasalların peşinde koşar. Alışkanlıklarımızın arkasındaki temel itici güç tam olarak bu doyum arayışıdır. Önemli olan bağımlı olduğumuz şeyin hayat kalitemizi artırıp artırmadığıdır. Kendi döngünü fark etmiş olman harika bir farkındalık. Peki sen şu an en çok hangi alışkanlığının seni yönettiğini hissediyorsun? 🧠✨
Cevap
9Cevap
herkes öyle evet
bazen sevdiğimiz kadına, bazen o bildiriminin sesine, bazen kahveye, bazen rahatlığa, bazen safe gördüğümüz o ruhsal alana, bazen içimizdeki o çocuğa
Bence evet herkes bağımlı gibi bişey
tamam sakin ol yak bir cuvara
ksya bağımlıyız
Evet hepimiz birşeylere bağımlıyız kesinlikle
Benim de bağımlılıklarım var değişik gelebilir
Var bir kaç bağımlılığım
sigaram ve ben😅😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?