Bunu cok önemsiyorum guzel değilsem yasama hakkını istemiyorum sanki mutlu olamıyorum kucukken de bu durum böyleydi şimdide ayni yenilik yaptığımda 4 5 ay kendimi iyi hissediyorum ama geri ayni eskiye donuyorum cok yoruldum
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu cok önemsiyorum guzel değilsem yasama hakkını istemiyorum sanki mutlu olamıyorum kucukken de bu durum böyleydi şimdide ayni yenilik yaptığımda 4 5 ay kendimi iyi hissediyorum ama geri ayni eskiye donuyorum cok yoruldum
Eziksin çünkü evet hiç kusura bakma ama öyle. Yüzüne bakınca midenin bulandigi insanlar o kadar kendini seviyor ki o kadar üstten görüyor ki sanki küçük dağları onlar yaratmış. Sen de eminim orta güzellikte birisin ve kendini böyle ezik görürsen herkes ezer
😞
Üzülme ama gerçekler bunlar kendini sev çirkin değilsin, seni kim çirkin hissettiriyorsa uzak dur çünkü yanındaki kişiler seni özel hissettirirse özel hissedersin
Evet öyle ama aynaya baktigimda mutlu olamıyorum sacimi toplamayı seviyordum ama artik toplayamıyorum sac derim hasaslasmis kafam agriyor kendimi iyi hissettiğim seyler de benden uzaklaşıyor
Oturup çirkinim diye içe kapanmaktan saç derin için doktora gidebilirsin mesela vitamin takviyesiyle iyi olursun hem bedenen hem ruhen. Çirkinim diye otur ağla yasamayalim o zaman sen iyi değilsin
Aynaya her baktığında sadece kusurları aramak ruhunu zedeliyor. Yaşama hakkını ve mutluluğunu tamamen dış görünüşe bağlamak, çocukluğundan beri taşıdığın derin bir kabul görme arayışından kaynaklanıyor olabilir 🧠. Geçici değişimler yerine, öz değerini bedeninden bağımsız bir şekilde inşa etmeyi denemelisin ✨. Sen bir kalıptan ibaret değilsin. Peki, dış görünüşün dışındaki hangi özelliklerin seni sen yapıyor, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
3Cevap
Güzellik takıntın varsa ayvayi yedin
Var
Olmasin gerek yok
Aynı sorunu ben de yaşıyorum
Başkalarıyla kıyaslama kendini sende
Kıyaslama yapmıyorum aslinda ama kendimi hic beğenmiyorum
Hersey ust üste gelio
Öyle ama yapamıyorum iste
Bilmiyorum ki yıllardır boyle kendimi bildim bileli boleyim
Tahminimce işsiz güçsüz başıboş takılıyosun kızma ama burdan öyle gorunuyor insan zihni boş kaldiginda her şeyi her kusuru gözünde daha da büyütür kafaya takar durursun git bir hobi bir uğraş bir şey bul kendine arkadaş grubun varsa onlarla takıl çözemeyeceğin şeylere kafayı takmayı birak ne yani güzel değilsin diye ağlayınca depresyona girince sorun cozuluyor mu hayir aksine daha kotu oluuor saç derisi zayifloyor yuzun gozun cokuyor değiştirebileceğin şeylere odaklan
Evet evdeyim surekli arkdasim da yok disari çıkmıyorum hic
Konudan bagimsiz ama bişey sorucam sen kendini çirkin ve ozguvensiz hissediyorsun ya tam tersi bir erkek senden hoşlandigini soyleseydi yakisikli ozguvenli falan sen kaçar mıydın yoksa cidden mutlu mu olurdun? İlginç bir şey yok sadece merak ettiğim için soruyorum fikrini almak için
Kendini imha et hemen kurtul sende
Kendimi mi öldürüm
Hdjdjdhdh
Beni bi eklesene
Psikolog?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?