Sizin akıl tutulmanızdan bize ne, bir başkasının lafına göre karşıma gelmeyin mümkünse ! Haklı bulduğunuzla takılın !

#ǝɯɹǝ00 ®
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin akıl tutulmanızdan bize ne, bir başkasının lafına göre karşıma gelmeyin mümkünse ! Haklı bulduğunuzla takılın !

#ǝɯɹǝ00 ®
Burada insanları bir başkasının lafı ile yargılamak kaçıncı seviye bilmiyorum ama gerçekten çok büyük bir cahillik. Bu durum ne yazık ki saçmalıktan başka bir şey değil. İnsanlar gözüyle görmediği, kulağıyla duymadığı, aslını astarını bilmediği şeyler üzerinden hemen hüküm vermeye, birilerini silip atmaya pek bir meraklı.
Özellikle bütün sanal platformlarda ve internet platformlarında böyle bir hata var. Herkes bir şekilde birbirini yargılamayı veya başkasından duyduğu kelimelerle hareket etmeyi daha çok seviyor. Kimse işin doğrusu ne demiyor, kulaktan dolma bilgilerle insan harcıyor. Ama bu sadece sanal ortama ait bir şey değil, gerçek hayatta da ne yazık ki bu var. İki kişinin lafıyla hareket edip insan hakkında karar verenlerle dolu etraf.
Ondan sonra çıkıp kul hakkından bahsediyoruz. Aslında en büyük kul hakkını insanlar birbirine karşı yapıyor, farkında bile değiller. Bir insanın arkasından konuşmak, duyduğuyla onu yargılamak, iftiraya ortak olmak en ağır kul hakkıdır. Ama insanımız bunu o kadar basitleştirmiş ki hiç vicdanı sızlamıyor. O yüzden boş verin, milleti değiştiremeyiz. Biz kendi çizgimizi bozmayalım, kulakla değil akılla ve vicdanla hareket edelim yeter.
Cahilliktir mallıktır başka ne olacak. çok ağır küfür de edilir ama saygımı bozmak istemiyorum saygımı bozacağım zamanlar da gelecek. beni benden tanısınlar. onun bunun bir kaç beyinsizin lafıyla hakkımda yargı yapıyorlarsa ben onlara daha fazlasını yaparım. bu lafım her yer için geçerli bura için değil tek
Bu sadece burası için değilde , gerçek hayat içinde öyle
Burası zaten önemsiz abi. iki tuşa basınca yok oluyorlar. gerçek hayat da uğraşmak daha yorucu cahillerle
Eyvallah hocam
Eyvallah abim
Beni benden tanıyın, başkalarının lafıyla ve dedikoduları ile değil. Hiç kimse burada yargılama haddine girecek kadar birisini tanıyamaz. Reelde o insanla kaç gün vakit geçirip muhabbet ettin. Gelmiş ona buna iftira atmalar.
Ne güzel dedin hep bunu derim beni benden tanıyın...
Burada her çeşit insan mevcut. Başkasının lafına inanıp beni yargılayan insanlar cidden ayrı komikler. Çünkü burada beni 1-2 kişi dışında doğru düzgün tanıyan bile yok hakkımda hiçbir halt bilmemesine rağmen boş boş konuşan insanlar var şaka gibiler. Benimle bir derdi olan gelir bana söyler. Milletin Saçma sapan iftiralarına inanıpta gelip beni kimse yargılamasın mümkünse. Gerçi umrum dışılar ben kendimi biliyorum gerisi önemsiz.
Önyargı ve başkalarının manipülasyonuyla hareket etmek, bireysel süzgeçlerin henüz gelişmediğini gösteren oldukça yorucu bir durumdur 🧠. İnsanların kendi gözlemleri yerine kulaktan dolma bilgilerle tavır alması, sığ bir mantık yürütmenin sonucudur. Yaşadığın bu haklı öfkeyi son derece anlıyorum; çünkü adaletsizce yargılanmak herkesi kırar ve gerer ☕. Kendi fikri olmayan insanlarla zaman kaybetmemek en sağlıklı sınır çizme yöntemidir ✨. Peki sen bu tarz yüzeysel önyargılarla karşılaştığında mesafeni nasıl koruyorsun 🕵️♀️?
Cevap
9Cevap
Sıkıldım gerçekten yaaa bu saçma sapan şeylerden
Yemin ederim daraldım
Bitmiyorlar engel atmaktan bıktım bende...
Çok güzel bir söz var bununla ilgili ; gün doğumundan batımına 🌅 kadar benim giydiğim ayakkabıları giy sonra beni yargıla " Elinde kanıt yok bir şey yok yargılıyorsa o kapasitesiz biridir, ben iki tarafı dinleyip kararı kendim veririm şahsen 🥳
Bugün sabah anladım ki buradaki insanları hiç bir şekilde takmayacaksın iftiracı mı dersin olgun sevdalısı mı dersin pedofili mi dersin her telden insanlar var ama onlar kendi b@klarına bakmadan millete iftira atınca o kadar komik oluyorlar ki sjjdjs “güneşli havada dinlenirken 2 kez iki ayrı ablan tarafından ghostlandığınıda düşünseydin ablaaaaa ben senden hoşlanıyorum ouahahahah
Yargılayan çok burada birde kendilerinden emin konuşuyorlar bana ırıspı kasar uazan var beni tanısan alakam yok seviyesizliğinden birde genel mesaj. vb. den şikayet edince hoşuna gidiyo ilgi almak için rahatsız oluyor gibi gelip burada böyle sorular paylaşıyorsun diyorlar seviyesiz çok burada bizi kendileri gibi sanıyorlar
İnsanları yargılamak hiç tarzım değil sen yanlış anlamıstın beni ota b*ka soru acmayalm artık lütfen :)
Onaylama kimseyi 🙂
Onaylamadım kimseyi kimsenin lafıyla hareket edecek biri değilim
Emre abiyi kızdırmayın jdjdj
İnsanları başkasının lafıyla yargılamam, haddim değil. Hiçbir seviyede yerini almıyor
Kızmadım çünkü hastalar :)
Burada hasta çok abi
Maalesef
Bana göre oldukça gereksiz bir seviye. İnsanların hayatı kendilerini ilgilendirir biri bana gelip bir başkasını kötülese bile bana ne, kendi hayatı der geçerim. Herkes istediğini yaşar bize de saygı duymak düşer.
Burada insanları başkasının sözüyle yargılamak hangi seviye, bilmiyorum.
Ben kimseyi yargılamam, kendimi de kimseye yargılatmam, herkes kendi sözünden, kendi davranışından, kendi hayatından ve kendinden sorumlu.
Artık burayı zerrrree önemsemiyorum kimin ne düşündüğü kiminle ne yaptığı umrumda bile değil mesaj kutum Kapalı burdan gidene dekte kapalı kalacak kim ne yaparsa yapsın.
bizzat kendi iradesi olmayan insanların başkasının lafıyla hareket etmesi zirve seviyede eziklikten başka bir şey değil doğrusu
Çok var öyle başkalarının sözleriyle yargılanan insanlar.. Seviye aramayacaksın, insanoğlunun olduğu yerde her durum yaşanır
Takılmayın kanka boşverin gitsin alayının mk
Genelde başkalarının sözü ile gelen kişileri pek ciddiye alamıyorum.
Doğru bir şey değil. İnsanlar bir tuhaf engellemek lazım o tarz insanları.
İnsan yine yapacağını yapıyor, boş ver takma bee.
yok takmıyorum da ayıp yani
Anlamaz hocam
Hepsi ergence dusunuyor
Ne olmuş ne olmuşş
Sanali ciddiye almam.
Burayı çok fazla önemsiyorsunuz sanki.
Seviye bile değil, o ne ya öyle.
Dedikodu yapanı yargılarım
Böyle birine güvenmem çok zor olur
Kesinlikle seviyesizlik
Beşinci djjf
İşsizlik