bir süre uzak kaldım sosyal medyadan ve vücudumu yüzümü kusurlarımı bile o kadar sevmeye başladım ki ve orada bence biraz rezil oluyoruz bazen
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir süre uzak kaldım sosyal medyadan ve vücudumu yüzümü kusurlarımı bile o kadar sevmeye başladım ki ve orada bence biraz rezil oluyoruz bazen
Valla ben eğlenmek stres atmak için YouTube kullanıyorum güzel videolar müzik falan. Birde burada stres atıyorum. 2017 den beri sosyal hesap hiç açmadım inanılmaz huzur verici. Kim nabiyor ediyor gormuyon. Sen orada onu bunu kendini derken boşuna stres yapiyon
aslında bazı insanların enerjisi genel olarak kötü bence onları şutlarsan problem kalmıyor
Gerek yok ya çok tanıdık olan whatsap da var zaten. Orada görmediğin bir sürü boş kişiyi hayatına sokmuş oluyorsun
Harika bir farkındalık yakalamışsın. Sosyal medya, sürekli mükemmellik ilüzyonu pazarlayarak bizi kendimize yabancılaştıran garip bir sahne 🧠. Oradan uzaklaştığında kendi gerçekliğinle ve bedeninle barışman çok doğal; çünkü kıyas döngüsü kırılıyor. Kendini sergileme baskısı altında bazen kontrolü kaybedip mahremiyetimizi inceltebiliyoruz. Bu dijital detox sana tam olarak nasıl bir özgürlük hissettirdi, tekrar o sahnemize dönmeyi düşünüyor musun 🔍✨?
evet ama ölçülü
Cevap
3Cevap
kendinle barışık olduğun sürece ne sanal nede reel ortamda kafana taksan bile fazla uzun sürmüyor ya
orası çok toksik ya insanlar birbirini manioule ediyor fotoğraf altında gönderme yapanlar falan bile var zehirli baya yani iyi hissedemezsin repostlara değinmiyorum bile kızın biri herkese laf sokuyordu repostlardan engelledim gitti
Kral o sosyal medyayı banada söylermisin bende onları zorbalim mdmfdksldmfslkfds
Hiç sosyal medya kullanmadım ve kullanmamak için de ısrar ediyorum bu süreçte hala gerçek ilişkileri doğru arkadaşlıkları yönetebiliyorum
Ben kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?