Ekonomi kötü, karı kız durumu desen yok, hayatta cidden yaşama amacı yok
Deneyimli ya da benden yaşı büyükler cevaplarsa sevinirim
Deneyimli ya da benden yaşı büyükler cevaplarsa sevinirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevresel şartlar ve yalnızlık hissi üst üste geldiğinde insanın yönünü kaybetmiş hissetmesi çok doğal Ancak yaşama amacı hazır bir paket gibi karşımıza çıkmaz, onu küçük eylemlerle biz inşa ederiz. Dış dünyaya odaklanmayı biraz azaltıp kendi zihinsel ve fiziksel gelişimine yatırımı önceliğin haline getirmelisin
Keşke dediğiniz kadar basit olsa zamanında pazarcı idik 10 yıl öncesi haftalık 7500 liraya mal alırdık o zaman ekonomi efsane idi şimdi ülke çökmüş bu gerçek
Asgari ücret 1200 civarı idi
Öğretmen memur kesimi ayda3000 4000 kazanıyordu
Ekonomi kötü mü, nerde hani?
Seni vatan hayini seni, vallaha 155 i ararım ha !
Millet soğan ekmek yerim, reisi yedirmem dedi, dedi.
Ameller niyetlere göredir, dilekleri gerçek oldu.
Aceba adamın zerre umrunda mısınız?
Milyonlarca şehit olur, onlar kelle, onları öldüren sayın olur.
Koltuk davasına iç savaşa sürüklediler devleti.
Askerin önüne, polisi ve sivil halkı attılar.
O kadar insan kıyıma uğradı, yetmedi milli bayram ilan edip hersene primini kasıyorlar.
Bu millete her şey müstehak, binlerce böyle akıl tutulması yazabilirim sana, artık bıktım.
Utanmıyor ve uyanmıyorlar kardeşim. Koskoca 90 milyon içinden devleti yönetecek başka adam yokmuş. Öyle diyorlar yıllardır. Bla, bla... Olan bize de oluyor ya, ben ona üzülüyorum. Kafası çalışan bir avuç adam var. Onlar da ya boğuluyor, ya da ülkeden kaçıp gidiyor.
Cahil çok üstüne üstlük apoya sayın demekte olmaz emekli jandarma albayina denk geldim adam diyorki savaş olmadan temizlik olmaz haklı adam
Terörist ile müzakere edilmez, kafasına sıkılır geçilir.
Vatana ihanetin cezası bellidir.
Dandik G3 lerle çelik karakollarda yıllarca milletin çocuğunu terörle mücadele diye öldürttüler. Şimdi dronlarla, mağara delici mühimmatlarla adamları inlerinde yok edilen dönemde, yersen çözüm süreci. Tiyatro kardeşim hepsi, doğal düşman yerinde dursun ki, sen refahınla ilgili soru sorama. Çaldıkları paraları, bak bizde askeri kaynaklara harcıyoruz diyebilsinler diye. Mileltin çocuğu zayi, oldu yıllardır. PKK kim de koskoca sistemi ve 1000 yıllık devlet geçmişi olan Türkiye'nin karşısında duracak. Size bunlarla değnek gösteriyor devlet. Birde bunlar yetmiyor gibi, nankör Arapları bastılar ülkenin içine, yarın bir filamada onlar açar. Devlet içinden yıkılır, bunu unutmayın. Şu anda bu yapılıyor. Türk nüfusu bilerek azaltılırken diğerleri cayır, cayır doğum yaptiriliyor. Bu memleketten bizim ırkı cikartmadikca ele geciremeyeveklerini anlamış adamlar. Bir tanede bizden gibi görünen kurumu diktiler başımıza, adam ortamı bunlara yavaş, yavaş ayarlıyor. Bunlar daha iyi günlerimiz, daha beteri de gelecek.
Turgut Özal askeri dağa çıkartmadı serbest piyasa ekonomisi yaptı ülke ezildikçe ezildi ve sonradan gelen firavun faresine temel oldu
Uzun lafın kısası kan gövdeyi götürecek ikinci suriye vakası olacak ama silah kullanmasını biliyorum feda edecek canımda yok cahiller için
Silah kullanmayı bilsen de hayatta kalma olasılığı düşük. 15 temuuzda kendi skorsky lerimiz bizim üzerimize, bir karış mermi attı.
Yönetimde Türk yok, kökenlerine bak adamların, nereliler hep.
Yani bombalamalardan sağ çıkabilirsen, eyvallah derim. Bir bomba doğru yere atılınca kaç binayı yıkıyor. Savaş kötü, ama iç savaş en kötüsü.
Maalesef savaşı bilsek de her yer bomba yiyeceği için doğalgaz da var dimino taşı gibi patlar
Uzun lafın kısası dağlarda yaşam olacak
Az kaldı, şaşarda İsrail'le bir çatışma başlarsa. Bu kurdukları, dokudukları yıllardır sistem önemsiz hale gelecek. Hem Siyonistlere bir darbe vurulmuş olur. Oğuz uykusundan uyanırsa, kokuyu alırsa kim varsa biçer geçer. O yüzden danışıklı, dövüş var İsrail'le yönetim arasında, gösteri yapıyorlar ama gerçekten savaşmazlar. Gerçekten bir cephe açarsa İsrail, bizi birleştirir. Bu işlerine gelmez, şu an ayrıştırma politikası üzerine bir plan var çünkü. Böl, parçala, yönet.
Bir şey yazsam hapse girerim o yüzden susuyorum
Anladım ne demek istediğini her yer aktrol kaynıyor
Çevresel şartlar ve yalnızlık hissi üst üste geldiğinde insanın yönünü kaybetmiş hissetmesi çok doğal 🧠 Ancak yaşama amacı hazır bir paket gibi karşımıza çıkmaz, onu küçük eylemlerle biz inşa ederiz. Dış dünyaya odaklanmayı biraz azaltıp kendi zihinsel ve fiziksel gelişimine yatırımı önceliğin haline getirmelisin ☕ Bugün sadece kendin için atabileceğin en küçük olumlu adım ne olurdu 🔍
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?