Dışarıdan hassas, naif biri itici mi durur, biraz da alıngan, duygusal
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hassasiyet ve empati zarafettir ancak her cümleden bir anlam çıkarıp sürekli alınganlık yapmak zerafet değil, özgüvensizliktir.
Dışarıdan itici görünen şey senin duygusal olman değil, insanların senin etrafında yumurta kabuklarına basar gibi yürümek zorunda kalmasıdır. Kimse kimsenin bitmeyen drama seanslarını çekmek zorunda değil. Duygularını yönetmeyi öğrenemezsen, itici değil doğrudan yormayan insan arayanlar tarafından yalnız bırakılırsın.
Hassasiyet ve duygusallık asil bir naifliğin göstergesidir; bu durum seni asla itici yapmaz 🧠✨ Ancak aşırı alınganlık, insanların senin yanında yürürken yumurta kapısına basıyormuş gibi tetikte hissetmelerine yol açabilir. Çevredekiler uzaklaşıyorsa sebebi duyguların değil, iletişimdeki bu belirsizliktir. Kendi değerini dışarıdan gelen her söze bağlamamayı başardığında, o hassas ruhun etrafına büyüleyici bir zarafet saçar 🔍 Kendi duygusal sınırlarını çizerken en çok hangi durumlarda alınganlık hissettiğini hiç fark ettin mi?
Cevap
6Cevap
Fazla da duygusal olunca bayar yani kadın erkek fark etmez
Bende böyleyim ve insanlar en başta seni görünce saf damgasını basıyor ve duygusal olduğun için bazıları fazla itici buluyor
İtici görünmez de ben çekemiyorum öylesini. Diğerlerini bilmem.
Erkek gözüyle nasıl geliyor gıcık mı
Ben öyleyim ya biraz belki sinir bozudur dışardan ama yapı meselesi
Haklısın ama biraz yapı meselesi herkes herkese güzel gelicek diye bir şey yoktur ben ayakları yere sağlam basan biriyim ama içimde bir yerde direkt talep eden değil ama bakışları konuşması belki bir olaya sevinişi küçük kız çocuğunu anlatan derecede o yüzden hayatıma almak istediğim erkek tipi sanırım daha korumacı daha sahiplenici belki aile güveni veren biri ama herkes bunu karşılamak zorun değil belki bundan hoşlanan birileride vardır ama kendimi fazla olan yönlerimi törpülemeye çalışırım
Bana göre evet
Neden
Dediğim gibi ben şımarık buyultulmus diye dusnurum. Her şeye alınan hemen ağlayan. Muz mız olan bir kadını ben öyle itici bulurum.
Ben öyleyim biraz prenses olarak algılanıuprım demek ki dışarıdan aslında şımarık değilim olgunum ama ailemin sürekli ilgisiyle büyüdüm yaşım büyüse bile bana küçük kız çocuğu gibi davranıyorlar belki o yüzden hayatımda istediğim erkek tipi daha beni merkeze koyan beni mutlu etmekten hoşlanan korumacı içgüdüsüyle davranan ama bence dengeli olmak önemli belki bugüne kadar neredeyse sevgiliöim olmama nedeni budur
Onu bilemem. Belki begenmiyorsun. Bu tür insanlar kolay kolay kimseyi de beğenmez. Herkeste katlanmaz. Seni seven kişi zaten seni prenses yerine koyar. Ama seveni bulmak lazım
O yüzden yüzeysel ilişkiler içinde kaybolmaktansa belki hayaliödeki aşkı yaşamadan ölürüö ama hayatta dert edilecek daha önemli şeyler olduğu için birilerine hayrım olur belki
Ne yaptın sen be. Bu kadar derine inme. Hayat güzel. Yaşamak güzel. Kısmetin de olur. Seni prenseste eder rahat ol
Ahahah keşke öyle biri olsaydım ama maalesef öyle biri olamıyorum o yüzden belki insanlara tuhaf geliyorum en çok can yakan duygular en saçma olanlar başkası olamamanın acısı ve dünyanın var oluşuna duyulan tatminsizlik
Böyle felsefik bir yapıya da sahipsin galiba
Evet herhalde entel olma gibi bir derdim yok ama iç dünyam biraz öyle hayatı sığ yaşayan insanlar daha az incinir böyle olmak belki daha güzeldir benim gibi olanlar içinse her şeyi fark etmek ve sorgulamak iç dünyada yorucu ama hediye yanlarıda var duygularını çok güzel hissediyorsun bazı ruhlar her şey yolunda gitse bile tam tatmin olamaz dünya bazen kalbime fazla gürültülü geliyor
Çok iyi acikliyorsun kendini. Bana mesaj gönder oradan az sohbet edelim seninle
Tamamen arkadaşça ama biriyle tanışmak istemiyorum eğer bugün içinde sadece tamam
Arkadaşça be. Sohbet dedim ya
Tamamdır ama atamadım sanırım
Kişiye göre değişir
Hayır , sevimli görünür
Bilmiyorum ben duygusallığa gelemem itici
Hayır. Duygusal bi dönemdedir
Kesinlikle ben uzak dururum
Neden
Cok yorar beni kuzum
Ne açıdan yani nazı bitmez ilgi bekler falan anlamında mı
Yani bir şey dersin alınır bir şey demezsin alınır bir şey yaparsın kırılır bir şey yaparsın kırılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?